Prvi beogradski Raveolution sutra uveče u atrijumu Beogradskog sajma!

 

Prvi beogradski Raveolution, zakazan za petak 3. jul, donosi nastup DJ legende Solomuna, a uz njega u atrijumu Beogradskog sajma iste večeri nastupiče još Marko Nastić, Peppe i DJ duo Zwein i tako zaokružiti lineup ovog open-air događaja sezone. Nakon rejva na otvorenom, žurka se seli u “Three Dots” gde će biti odlžan zvaničan afterparty na kom će nastupiti Bokee, Zwein i John Belk.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, kako za tek stasale klabere, tako i za one nešto iskusnije ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim klupskim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Prvi beogradski Raveolution, zakazan za 3. jul, donosi nastup DJ legende Solomuna, a uz njega u atrijumu Beogradskog sajma iste večeri nastupiće još Marko Nastić, Peppe i DJ duo Zwein i tako zaokružiti lineup ovog open-air događaja sezone, na čijem Facebook eventu je svoje prisustvo do sada potvrdilo više od 2.400 ljudi! Nakon glavne žurke na otvorenom zakazan je i afterparty u klubu „Three Dots“ (Dr. Milutina Ivkovića 2a) na kom će nastupiti Bokee, Zwein i John Belk, a ufur košta 300 dinara.

Aktuelna cena uaznice za prvi beogradski Raveolution iznosi 1.200 dinara, a u prodaji su i VIP ulaznice po početnoj ceni od 2.500 rsd. VIP ulaznica obezbeđuje poseban izdvojen prostor, sa pogledom kompletnu postavku događaja, zasebne šankove i toalete, kao i mogućnost rezervacije stola ili separea na događaju. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Eventima, kao i online na www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima DD Ticketsa i Eventima sve do petka uveče, a ograničen kontigent ulaznica biće u prodaji na ulazu po ceni od 1.500 dinara za regularnu ulaznicu.

Pratite Raveolution na Fejsbuku i Instagramu i uvek budite u toku sa najsvežijim informacijama.

Avatar photo

Autor: Igor