Prvi festival u Srbiji koji je rasprodat bez ijednog objavljenog izvođača!

 Prvi festival u Srbiji koji je rasprodat bez ijednog objavljenog izvođača!

Pandemija korona virusa, socijalno distanciranje, karantini širom sveta, zabrane okupljanja, totalna obustava svih muzičkih dešavanja na globalnom nivou, neizvesnost šta i kako dalje, kada će se opet održavati žurke, festivali, koncerti i kada će omladina širom sveta opet živeti punim plućima.

Nakon završetka vanrednog stanja u Srbiji, polako se vraćamo u život i normalnom načinu funkcionisanja koliko je god to moguće, a mladi i dalje ne mogu da uživaju na koncertima svojih omiljenih zvezda. Jedan festival u Srbiji nakon ohrabrujućih izjava premijera naše zemlje da će festivali i koncerti u našoj zemlji biti mogući od avgusta meseca odlučuje da obraduje svoje fanove vestima da će festival biti održan u već najavljenim datumima. 

Reakcije na našim socijalnim mrežama su bile ogromne, hiljade i hiljade lajkova, stotine šerova i komentara na objavama vezanim za festival ljubavi! 

Upravo smo dobili info da je FESTIVAL LJUBAVI U VRNJAČKOJ BANJI RASPRODAO SVE SVOJE KARTE za ovogodišnje izdanje čak dva meseca pred početak samog festivala i ono što je zaista fascinantno BEZ IJEDNOG OBJAVLJENOG IZVODJAČA! Koliko smo mi došli do informacija ovo je PRVI PUT U SRBIJI da je neki festival RASPRODAT, a da uopšte ni ne znamo ko nam ove godine stiže na LOVEFEST! 

Ovogodišnje izdanje jeste limitirano na 5000 ljudi dnevno zbog trenutnih okolnosti koje su u našoj zemlji, ali svi se nadamo da će do avgusta meseca situacija u zemlji biti još bolja i da će na LOVEFEST doći svi ljubitelji kvalitetnog el. zvuka i atmosfere koja se može osetiti samo u Vrnjačkoj Banji i ona čuvena kada te pitaju kako ti je na Lovefestu? PA KAO U BANJI <3

Za sam kraj ovog teksta preostaje nam samo da sa nestrpljenjem čekamo taj 4. jun kada će biti objavljen LINE UP za RASPRODAT LOVEFEST!

Avatar photo

Autor: Igor