Prvi nastup VIBE-a 2020 uz Dejana Milićevića na bajkovitoj Vodojaži!

 Prvi nastup VIBE-a 2020 uz Dejana Milićevića na bajkovitoj Vodojaži!

Shodno nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji, jedan od najvećih festivala za mlade, Kragujevački VIBE festival će ove godine biti održan u digitalnom formatu putem društvenih mreža bez prisustva publike.


Po ugledu na najveće svetske produkcije i festivale, VIBE nam donosi nastupe najpoznatijih umetnika regionalne scene elektronske muzike na lokalitetima od najvećeg značaja za Kragujevac.
Na ovaj način lepote grada će uz muzički nastup biti prikazane međunarodoj publici i predstavlljene na zanimljiv i inovativan način.
Mladima širom sveta grad Kragujevac će biti prikazan kao destinacija koja posetiocima uz VIBE festival može da ponudi prirodne lepote kao i izuzetno kulturno-istorijsko nasleđe.
Program festivala VIBE 2020 nam donosi ukupno pet nastupa na pet različitih i potpuno jedinstvenih lokacija.
Prvi nastup u okviru VIBE2020 održao se na bajkovitoj Vodojaži
, odnosno prvoj brani u Kraljevini Jugoslaviji na kojoj je nastup zabeležio Dejan Milićević, jedan od najcenjenijih producenata regionalne scene.
Nastup na Vodojaži je zabležen najmodernijim tehnikama snimanja po poslednjim svetskim standartima, dosupan je u ovom trenutku putem YouTube platforme i može se pogledati na linku:  


Svi ostali nastupi u okviru VIBE 2020 će biti dostupni u danima koji dolaze, odnosno do kraja decembra.

Festival je pripremljen uz podršku Grada Kragujevca, Freedom music i Carlsberg Srbija i drugih partnera koji su i pored izuzetno nepovoljne situacije u kojoj se kreativna industrija nalazi, usled epidemije virusa Covid-19, pokazali spremnost i razumevanje da se VIBE kao jedan od najvećih domaćih festivala sačuva i prilagodi trenutnoj situaciji.

Avatar photo

Autor: Igor