Prvo izdanje na domaćem REWLER Recordsu za ovu godinu!

 Prvo izdanje na domaćem REWLER Recordsu za ovu godinu!

Andrew Meller predstavlja prvo izdanje u 2023. godini na svom REWLER Recordsu, na kome se Gulou Home Studio pridružio renomirani Kineski umetnik Mickei Zhang na dužnostima remiksa.

Nakon prva tri dobro prihvaćena izdanja, REWLER Records Andrew Melera vraća se sa svojim prvim izdanjem u 2023. godine, predstavljajući Gulou Home Studio na izdavačkoj kući sa Satellite EP. Impresivne tri numere sa remiksom proslavljenog Kineskog DJ-a, producenta i dizajnera zvuka Mickei Zhanga.

Gulou Home Studio - Satellite EP Cover

Pokrećući stvari sa naslovom, Satellite prva pesma zaranja duboko u nalet pokretačkih ritama i oštrih elektronskih frekvencija dopunjenih kontrastno sanjivim zvukovima i rezonantnim tonovima od početka do kraja, stvarajući svestrani komad koji će šarmom otvoriti izdanje.

Sledi Floating In The Livingroom, koji vas vodi na putovanje kroz minimalne vibracije inspirisane kulturom i produbljuje muzikalnost od početka. Sertifikovani groover sa beskrajnim kotrljanjem i ljuljanjem, ovaj će vam omogućiti da igrate sa lakoćom.

Remiks pesme Satellite Mikija Zhanga zaokružuje izdanje, donoseći bučne bubnjeve, beskrajnu energiju i bogate elektronske harmonije sa intergalaktičkim osećajem. Treći od tri neverovatno svestrane preseke ovog impresivnog dela.

Gulou Home Studio je zajednički projekat Aide Minibaeve (mnbv) i Uroša Veselinovića (Vltra_U), dvoje DJ-eva koji su ranije bili smešteni u Pekingu gde su njihove žurke viđene kao šareni deo na lokalnoj klabing sceni. Oslobođeni svih žanrova, kao što su njihovi uzastopni setovi, Gulou Home Studio zadržava svoj zvuk koji prelazi preko mnogih teritorija; od uglađenog i dubokog tehničkog osećaja, do retro izgleda prožetog sintom, pa sve do elektro i nazad do minimal house-a sa grooveom koji zauzima centralno mesto.

Mickey Zhang (Zhang Ran) je kum kineske plesne muzike. Njegova velika 20-godišnja karijera obuhvata DJ-ing, produkciju, praćenje zvuka i brojna izdanja. Zajedno, postao je ambasador Kineske elektronske muzičke scene u razvoju.

Gulou Home Studio’s ‘Satellite’ (incl. Mickey Zhang Remix) je dostupan od 8.3.2023 via REWLER Records, a izdanje možete kupiti/streamovati putem ovog linka.

REWLER Records @Facebook @Instagram @SoundCloud @Web

Avatar photo

Autor: Igor