Prvo izdanje za Suza Records!

 Prvo izdanje za Suza Records!

Sa uzbuđenjem najavljujemo prvo izdanje za Suza Records, zvezde u usponu – Kyotto, koji dolazi sa Šri Lanke sa svojim novim raznovrsnim EP-om pod nazivom Let’s Dance, koji čine 3 trake:
1. Napoleon
2. Habit
3. Let’s Dance

Ukoliko želite da podržite izdanje, možete preuzeti  na nekom od linkova ispod

Nakon veoma dobre selekcije i odlične saradnje sa artistima u Progressive Tales Podcastu , članovi tima organizacije Progresivna Suza svoju pažnju od ove godine usmeravaju i na pokretanje lejbla Suza Records, sa sedištem u Srbiji i Hrvatskoj, čija je želja da kroz nekoliko godina dostigne i vinil izdanja, i tako se pozicioniraju u sam vrh progresivne scene.

Suza Records predstavljaće muziku progressive house žanra, u produkciji vrhunskih domaćih i svetskih imena, kao i neafirmisanih mladih talenata.

EP izdanja, koja bi kontinualno izlazila nedeljnim tempom, sadržala bi trenutno najaktuelnija imena scene. Objavljivanje EP-a odličan je način da predstavite svoje ime i strast prema muzici. Trake na EP-u treba da prikazuju vašu muzičku raznolikost, kao i vašu sposobnost privlačenja pažnje i izazivanja emocija.

Cilj VA izdanja je da se na sličan način kao sa Progressive Tales bonus epizodama stvori prilika manje poznatim artistima za izdavanje muzike i kasnije plasiranje na samostalim izdanjima.

Trake će biti distribuirane na svim vodećim svetskim muzičkim platofrmama: Spotify, Deezer, YouTube, Amazon Music, SoundCloud i mnoge druge.

Kupovina Suza Records izdanja omogućena je na dobro poznatim prodavnicama elektronske muzike kao što su: Beatport, Bandcamp, Beatsource, Traxsource i globalno popularni Amazon Music.

Pokretanje lejbla je jedna velika prekretnica za članove tima na njihovom putu stvaranja kulturne razmene kroz muziku, i zbog toga sa nestrpljenjem očekuju uspešno plasiranje lejbla i prvi release.

Artisti mogu slati svoje trake na razmatranje (samo privatni SoundCloud linkovi) na sledeći email, gde ujedno mogu dobiti i sve dodatne informacije:

[email protected]

Avatar photo

Autor: Igor