DELIMO KARTE :: Tehno majstor Developer u Drugstoru!

 

Power source music nam ovog novembra dovodi velikana moćnih maratonskih setova Developer-a.  Mixmaster će se beogradskoj techno publici predstaviti 13.11.2015.  u klubu Drugstore. Uz njega nastupice I lokalni Dj-vi Filip Xavi, Mirko Lazarevic i Ljuba MInic.

Developer je jedan od nekolicine  DJ / producenata koji su potekli iz Losanđeleske tehno scene ranih 90-ih godina prošlog veka. Nakon okončanja rezidencije kao DJ-a na radio stanici 88.7FMkpsc 1995.godine, Developer se okušao kao suosnivač i menadžer prve kompanije posvećene tehno muzici na Zapadnoj obali, poznate pod nazivom “Entity Music Distribution”. ‘’Entity Music Distribution’’ je distribuirala legendarne naslove poput Axis Records, Purpose Maker, Plus 8, Reload Belgium uporedo sa mnoštvom drugih tehno naslova sa područja Detroita, Čikaga, kao i iz Evrope.

U poslednje dve decenije Developer je nastupao sa najpoznatiznatijim talentima tehno scene širom planete. Imao je značajan udeo u udaranju temelja tzv. LA tehno kulturi kroz organizaciju događaja ali i otkrivajući nove talente širom sveta od sredine 90-ih do kasnih 2000-ih.

Developer je ostvario opsežan istorijat nastupa, zahvaljujući veštinama brzog programiranja i moćnim maratonskuim setovima. Prepoznatljiv je po plasiranju momentum mixing stila, koji se postiže kontinuiranim puštanjem 40 traka  u intervalu od jednog časa na tri gramofona.

Developerov trenutni pristup naprednom DJ-ingu ide u korak sa razvojem tehnologije; upotrebom racunara i kontrolera, u kombinaciji sa dugom  listom  trekova  inspirisanim tehno i haus zvukom.

Developer nastavlja da se razvija kao jedan od najzanimljivijih tehno mixmastera sa oba američka kontinenta, ali I kao preteča sopstvenog brenda Moduarz koji je predstavio remikse njegovih savremenika iz Los Andjelesa, kao  i nekolicinu talentovanih muzicara koji se pojavljuju širom sveta.

Event link : https://www.facebook.com/events/491977524297037/

Developer: https://www.facebook.com/DeveloperModularz

Power source music: https://www.facebook.com/powersourcemusic

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 3X1 KARTU ZA SJAJNO GOSTOVANJE U KLUBU DRUGSTORE! VAŠE JE KAO I UVEK DO SAD, DA OVAJ ČLANAK ŠERUJETE NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA I DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE VAŠE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA “DEVELOPER-A”. 

NAGRADNA IGRA TRAJE DO VEČERAS DO 23H KADA ĆEMO OBJAVITI SREĆNE DOBITNIKE.
 

Avatar photo

Autor: Igor