Queens of the Stone Age poručuju: spremite se za žestoki rokenrol!

 Queens of the Stone Age poručuju: spremite se za žestoki rokenrol!

Pravo sa najvećih evropskih festivala za manje od deset dana Queens of the Stone Age po prvi put nastupaju u Srbiji! Uoči festivala [email protected] koji će 11. juna biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, članovi Queens of the Stone Age fanovima u Srbiji poručili: “Jedva čekamo da nastupimo u Srbiji, dobro se naoštrite jer vas čeka žestoki rokenrol!”

Pored Queens of the Stone Age, na [email protected] festivalu nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor. Očekuje se da će zbog velikog interesovanja promo ulaznice po ceni od 1.499 dinara biti prodate u narednih nekoliko dana, nakon čega će cena ulaznica biti 1.999 dinara. Na dan festivala ulaz na [email protected] iznosiće 2.499 dinara. Ulaznice za festival dostupne su kako online, preko sajta gigstix.com, tako i u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži.

Queens of the Stone Age pre nepunih deset dana otpočeli su svoju evropsku turneju kao hedlajneri  portugalske verzije festivalskog giganta Rock In Rio i čuvene španske Primavere. Setlista dosadašnjih nastupa, između ostalih, obuhvata i takve hitove poput No One Knows, Go With a Flow, Make It Wit Chu , My God Is The Sun, Little Sister, …Like Clockwork, I Set By the Ocean,… Direktno sa bina najvećih evropskih festivala, Queensi stižu 11. juna na glavnu binu najboljeg evropskog festivala, čime će i zvanično otpočeti velika letnja EXIT avantura!

Queens of the Stone Age na [email protected] dolaze sa ekipom od 45 ljudi, tri šlepera opreme i čak deset tehničara zvuka. Nastup na ovoj turneji im je, ipak, obeležen svedenim osvetljenjem u tonu vizuala albuma “…Like Clockwork”, minimumom scenografije i odličnim ozvučenjem, a članovi benda to komentarišu sledećim rečima: “U poslednje vreme sve je postalo šminka… Nama to ne treba, imamo svoje instrumente, ozvučenje, publiku, pesme, to je sve što nam je potrebno, to je rokenrol!”

 

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.