RanchaTek & Milos Vujovic izdali prvi zajednički EP!

 

Amsterdamska etiketa “InDeep’n’Dance” objavila je prvi zajednicki EP naših producenata, RanchaTek-a i Miloša Vujovića. “Ascension” EP sadrži 3 originalne trake: “Ascension”, “Ignition” i “Raw”.

Trake su već privukle veliku pažnju i dobile podršku mnogih svetskih DJ-eva kao što su:

Alessandro GropsD.A.V.E. The DrummerDexonDolbydDr. MotteGagaJoseph CapriatiJulian EssLuigi MadonnaMarkantonioMladen TomicPhutekRick DynoThe ReactivitzTom LawsVeztax i mnogi drugi.

Izdanje možete preslušati i kupiti na Beatport-u.

Ovaj dvojac krajem avgusta zajedno nastupa u čuvenom Amsterdamskom klubu “Melkweg”.

Vladimir Rančić a.k.a. RanchaTek je DJ i producent iz Srbije, poznat po intenzivnom funky techno zvuku s dosta groovea i tech-house motiva, a kod njega je sve podređeno studijskom radu i akciji za DJ pultom. Dosad je imao već brojna izdanja za priznate svetske izdavacke kuce kao što su: Toolroom, Funk’n’Deep, Pornographic, Nervous Records, Hotfingers, Unity, 1605 i druga prestižna imena, a ono što je najbitnije – te se trake prilično često vrte u setovima velikana kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Bob Sinclair, Umek, Adam Beyer i drugi asevi klupskog zvuka.

Više informacija o Vladimirovim izdanjima, nastupima i svemu ostalom možete videte na njegovom Soundcloud-u, Beatport stranici, Fejsbuk stranici i Instagram profilu.

Miloš Vujović je pančevački di-džej koji je na sceni preko 15 godina, a u njegovim setovima se može čuti sve od tehno, preko tech house, do breakbeat zvuka. Delio je di-džej pult sa velikim imenima kao što su Cristian Varela, Len Faki, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio, Sam Paganini i mnogi drugi. Pre ovog izdanja izdavao je za Tauten, Sabotage Records, Atonal i uskoro stize ceo novi EP na lejblu od The Yellowheadz-a: Reload Records, kao i traka na Reload Black lejblu.

Više informacija o Miloševim narednim trakama i žurkama na kojima će nastupati, može se pronaći na njegovoj Fejsbuk stranici, Beatport stranici, Soundcloud-u i Instagram profilu.

Avatar photo

Autor: Igor