Rasprodate Early Bird ulaznice, od danas u prodaji trodnevne festivalske ulaznice po promo ceni!

 Rasprodate Early Bird ulaznice, od danas u prodaji trodnevne festivalske ulaznice po promo ceni!

Ograničeni kontigent Early Bird ulaznica rasprodat je, a od danas su u prodaji promotivne trodnevne festivalske ulaznice po ceni od 65KM/33EURA kao i VIP ulaznice, koje omogućavaju boravak u svim festivalskim i VIP zonama po ceni od 120KM/62EURA.

Ovogodišnje izdanje festivala održaće se od 6. do 8. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Do sada su svoje nastupe potvrdili Sven Vath, Artbat, Nastia, Ilario Alicante, a reč je o izvođačima čija su imena ispisala legendarne stranice elektronske muzike. Sudeći po listi koju za vas pripremamo, ovogodišnje izdanje festivala moglo bi biti najjače do sada!

Podsećamo vas da je naš prvi ovogodišnji događaj Fresh Wave Piknik, kojeg smo zakazali za subotu, 18. jul, na banjalučkom izletištu Banj Brdo, kada će između ostalih, kao prva zvezda večeri, nastupiti brazilski DJ Victor Ruiz, što će ujedno biti i prvi veliki događaj pod otvorenim nebom ove godine u Bosni i Hercegovini! 

Ulaznice za ovaj događaj naći će se uskoro u prodaji, a promo festivalske ulaznice dostupne su u ograničenoj količini on line i mogu se nabaviti putem ticket servisa

www.kupikartu.ba

a uskoro će biti dostupne i na

www.gigstix.com

www.entrio.hr

Avatar photo

Autor: Igor