Rasprodate karte po promo-ceni za PLAY by DEBORAH DE LUCA

 

Vest da harizmatična Italijanka Deborah de Luca ponovo dolazi u Beograd je očigledno jako obradovala sve prestoničke klabere, s obzirom na to da je kontigent promo-karata rasprodat u rekordnom roku. Od danas se karte mogu naći po regularnim cenama od 990 dinara za obične i 1500 dinara za VIP ulaznice. Svi oni koji žele da se uvere zašto lepa Italijanka kao od šale puni klubove širom sveta, mogu nabaviti karte za PLAY na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje i putem sajta ddtickets.rs.

Da podsetimo – Deborah de Luca će 10. februara u Magacin Depou predstaviti novi koncept žurke koji je nazvan PLAY, a namenjen je svima onima koji uživaju u različitim žanrovima elektronske muzike, ali i dobroj i opuštenoj atmosferi. Deborah je prvi DJ koji će nastupiti na PLAY žurci i to nije slučajno – ova devojka je, osim što je miljenica domaće publike, jedna od najmoćnijih dama svetske elektronske scene. DJ-ingom je počela da se bavi u rodnoj Italiji kada je upoznala svog dugogodišnjeg prijatelja i saradnika Giuseppea Cennama, koji je uveo u svet mikosovanja i produkcije. Nakon što je savladala osnove i shvatila da karijera modne dizajnerke definitivno nije za nju, Deborah je krenula da nastupa širom sveta i vrtoglavom brzinom stiče naklonost publike. Iako je jedan od najtraženijih ženskih DJ-eva današnjice, Deborah kaže da i dalje gradi svoj stil, mnogo uči, istražuje i flertuje sa različitim muzičkim žanrovima, zbog čega su njeni setovi uvek drugačiji i puni iznenađenja, što publika koja je prati definitivno ume da ceni. Kada uz sve ovo dodamo njen atraktivni izgled i harizmu kojom pleni, dobijamo žurke koje se dugo pamte i prepričavaju.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama, kao i na Facebook event-u.

 

Avatar photo

Autor: Igor