Rebekah dolazi u Maximus da zagreje atmosferu pred nastupajući Refresh festival

 

Techno dama Rebekah, koja se redovno nalazi u glavnoj ulozi na partijima širom sveta, prirediće večeras, na radost svih svojih fanova, techno spektakl za DJ pultom kotorske diskoteke Maximus. Nastup ove techno dive biće ujedno i sjajno zagrejavanje i uvertira za deveto izdanje kotorskog Refresh festivala, koji će od 13. do 15. avgusta biti odžan u superklubu Maximus.

Podsećamo da oganičen broj promo ulaznica za sve tri festivalske večeri posetioci mogu da osiguraju za samo 20 eura. Ulaznice za deveti Refresh mogu se direktno kupiti u prodajnoj mreži Gigstix, na preko 50 trafika iz lanaca “Tabacco S Press” i “Štampa”, u čak 23 mesta širom Crne Gore.

Da stvari budu uzbudljivije, nedavno je Rebekah nastupila na najvećem nemačkom festivalu elektronskog zvuka Nature One, nastupajući rame uz rame sa Chris Liebingom. Svojim energičnim setom oduševila je publiku koja je brojala stotine hiljada. Njen putni kalendar odavno je popunjen, pa je tako Rebekah sinoć nastupila u Manchesteru, a već večeras je u kotorskoj diskoteci Maximus!

Koristeći osećanja, umetnost, razne koncepte i raspoloženja i sve ono što je inspiriše iz dubine duše, uvek trudeći se da kreira svježu muziku sa modernim zvukom, Rebekah širi energiju putem svojih DJ setova. Predstavljajući svoj jedinstveni stil modernog techno – a, koji je prihvaćen kako od njenih kolega, tako i od fanova širom sveta, te puštajući muziku na zvaničnim događajima, partijima i festivalima kao što su: Berghain, Tresor, Cocorico, Fabrik, Tommorowland, Studio 80 i mnogi drugi, premijerno dolazi u Crnu Goru kako bi clubberima pružila nezaboravno putovanje bez trikova i klišea, pružajući im svoj talenat i strast za muzikom koju stvara.

Cena ulaznice: do ponoći 3, nakon toga 6 eura.

Čast da svojim setom publiku zagree za njen nastup u Maximusu, pripala je Radomiru Papoviću, aka Big R, koji nam dolazi pravo sa Petrovaradina. Očekuje nas energičan set usklađen kvalitetnim mixom pravaca underground zvuka na vrućem podijumu Maximusa koji će pretrpjeti zemljotres a sve zahvaljujući energiji nepokolebljivog Big R – a, koji će, par dana kasnije, nastupiti na glavnoj bini Refresh festivala.

Podsetimo, ovogodišnji, deveti po redu Refresh festival okupiće najveća imena elektronske scene od 13. do 15. avgusta. Pored premijernog nastupa Derricka Cartera, na kome će publika premijerno moći da čuje neke od njegovih neobjavljenih singlova, remiksa koje radi isključivo za nastupe, te raritetna izdanja koja se danas mogu pronaći samo na pozornicama festivala kakav je kotorski Refresh.

Na Main Stage – u Maximusa pojaviće se i francuska elektro diva Miss Kittin, i najpopularniji nemački techno producent Chris Liebing.

Avatar photo

Autor: Igor