Redovi za EXIT ulaznice nakon objave prvih izvođača!

 Redovi za EXIT ulaznice nakon objave prvih izvođača!

Jučerašnji početak omiljene akcije EXIT festivalskih fanova 4+1 stvorio je redove na prodajnim mestima širom Srbije.

Na glavnom Gigstix prodajnom mestu u novosadskom Pariskom magazinu dugačak red formirao se još pre početka prodaje u 12:00 potvrdivši ogroman interes koji je proteklih nedelja vladao i za sam festival, ali i za veliku Exitovu žurku zagrevanja No Sleep Till EXIT koja će se 10. i 11. jula održati u Beogradu. Šta više, po prvi put u istoriji, akcija 4+1 je, zahvaljujući izuzetno snažnom startu, nakon svega dva dana na svom samom kraju i uskoro će biti ugašena!

Lansirane 4+1 i No Sleep ulaznice: 

Lansiranje popularne akcije 4+1 započeto je dan nakon masivne prve objave Exitovih izvođača, koji predvode Robin Schulz, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Artbat, Nina Kraviz, Tale of Us, Black Coffee, Ofenbach, Laibach, Buč Kesidi, Obojeni program, Roni Size b2b LTJ Bukem uz još 30 izvođača koji će biti raspoređeni na najmanje 20 bina i zona koje će biti otvorene za posetioce festivala. Nove objave izvođača za veliku proslavu 20 godina festivala stižu uskoro, a po izuzetnom interesovanju već se sada može zaključiti da će se za predstojeći EXIT tražiti karta više.

Ulaznice za sva četiri dana EXIT festivala prodaju se po ceni od 6.490 dinara putem zvaničnog sajta exitfest.org, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix, te svim knjižarama Vulkan širom Srbije.

Na istim blagajnama mogu se nabaviti i ulaznice za beogradsko zagrevanje pod nazivom „No Sleep Till EXIT“, na prostoru ispred kolosalnih silosa „Žitomlina“ na Dorćolu gde uz najtraženiji svetski DJ duo ARTBAT, dolaze još i Vojko V, Artan Lili, Marko Nastić, MaiKA, Coeus, Kristijan Molnar, z++, Spejs Noksi, Enzzy i Britni! Nakon brze rasprodaje prvog kontigenta nije došlo do značajnijeg usporavanja tempa prodaje, i još samo kratko biće dostupna i druga, takođe ograničena ograničena serija ulaznica.

Cena za petak 10. jul iznosi 490, dok je za subotu 11. jul 1.290 dinara, a postojeći kupci EXIT ulaznica mogu da se prijave putem ovog kratkog online formulara za poklon ulaznicu za petak, ili da ostvare 50% popusta tako što unesu bar-kod sa svoje važeće EXIT ulaznice u polje za promo-kod na stranici Gigstix.com.

Avatar photo

Autor: Igor