Regal stiže na septembarski „Modular Journey”

 

Nakon što su Keith Carnal i Stigmata tresli zidove „Drugstore-a” prošlog aprila, „Tauten” etiketa i „Modular Source” buking agencija, koje organizuju „Modular Journey” događaje, odmah su zakazale naredni datum u jednom od najboljih beogradskih party prostora. Datum je 15. septembar, za koji je ubrzo objavljen i tizer događaj. Još od tada beogradska publika željno iščekuje upravo ovu objavu lajn-apa: „Modular Journey” će ovog septembra ugostiti poznatog španskog di-džeja i producenta Regala u predivno-izopačenoj bašti „Drugstore-a”!

Nakon što je njegova produkcija postala naširoko poznata 2012, Gabriel Cassina, poznatiji kao Regal, popeo se u sam vrh tehno scene. Originalno Italijan, trenutno baziran u Španiji, dobio je priliku da putuje svetom šireći svoj eklektičan zvuk u klubovima kao što su „Berghain”, „Tresor”, „Mondo” i „Factory 010”. Njegova produkcija i di-džej setovi pod jakim su uticajem imena kao što su Emmanuel Top, Plastikman i Sven Väth. Septembra 15, jedan od najmlađih Španaca koji je ikada svirao u „Berghain-u”, dostaviće nam savršen miks esid ritmova i zaraznih melodija. Očekujte dinamičan i raznovrsan set, pošto je Regal poznat kao muzički šejp šifter! Ove večeri, osim Regala, Avoid aka Vladimir Aćić i TKNO iz Srbije predstavljaće „Tauten”, a Miles Nitch i MoBisch biće „Modular Source” ambasadori.
Više informacija o ulaznicama na ovaj događaj biće objavljeno uskoro na „Fejsbuk” događaju.

Pre „Journey-ja” – PROMO JOURNEY!

PROMO PARTY velikog „Modular Journey” događaja održaće se 28. jula u bašti „Drugstore-a”. Italijan Alex Dolby biće hedlajner ove večeri, uz TKNO, Nemanju Godjevca i Timmy Mendeljejev-a kao domaću podršku.

Italijan Alex Dolby zainteresovao se za elektronsku muziku tokom odrastanja za vreme rimskog „zlatnog rejv perioda”. Danas je poznat di-džej i producent koji je svirao u klubovima kao što su „Ministry of Sound” u Londonu, „DC10” na Ibici, „Pacha” u Buenos Aires-u, „Magazzini Generali” u Milanu, „Sazae” u Osaki i mnogim drugim. Vlasnik je rimskog „Affekt” kluba i istoimenog record lejbla, a u klubu je ugostio većinu poznatih imena svetske tehno scene – od Monoloc-a do Rebekah-e.

Karte za PROMO JOURNEY biće poklon od organizatora kao zahvalnica za uspešnu prvu „Modular Journey” žurku prošlog aprila. One će biti dostupne samo na ulazu u baštu „Drugstore-a”, 28. jula, i iznosiće 300 dinara pre, odnosno 400 dinara nakon ponoći.

Avatar photo

Autor: Igor