REGIONALNI SPEKTAKL 07. AVGUSTA: CLAPTONE STIŽE U CRNU GORU!

Jedan od trenutno najbitnijih house imena na globalnoj sceni CLAPTONE imaće svoj nastup 07.avgusta u Budvi.

Ovaj mistični lik iz Berlina zarazio je milione fanova po celom svetu svojim deep house zvukom kao i nesvakidašnjim nastupima. 2012-te godine izlazi njegov prvi hit “Cream” koji je posle Exploiteda licenciran za čuveni Defected i od tog trenutka njegova karijera razvija se  svemirskom brzinom.

Od 2015-te godine nekoliko puta dobijao je prestižnu nagradu na Ibizi  za najboljeg producenta i DJ-a house muzike. Trenutno je rezident jednog od najpoznatijih clubova u svetu – Pacha Ibizaa njegova noć pod maskama “Masquerade” ultra je popularna i tražena. Neki od njegovih najvećih hitova su: No Eyes, Liquid Spirit (Claptone Remix), Heartbeat, United, Wrong i mnogi drugi..

Pored njega tu noć publiku će zagrejati i vodeći regionalni DJ duo  Wise D & Kobe koji promovišu svoj novi materijal, a pored njih tu je i lokalna podrška DJ NigelNastup će se održati u sredu 07.08.2019 u clubu Top Hill u Budvi. 

Klub je inače opremlljen neverovatnim svetlosnim i zvučnim efektima  poslednje generacije i ima kapacitet od nekoliko hiljada ljudi, a za ovu priliku najavljuju poseban spektakl.

Avatar photo

Autor: Igor