Reinier Zonneveld objavio singl sa Arminom van Buurenom „We Can Dance Again“

 Reinier Zonneveld objavio singl sa Arminom van Buurenom „We Can Dance Again“

Reinier Zonneveld, holandski tehno maestro i jedan od izvođača koji predvodi lajnap ovogodišnjeg EXIT festivala, udružio je snage sa legendarnim trens producentom Arminom Van Buurenom u zajedničkom singlu We Can Dance Again.

Saradnjom dva vrhunska imena sa različitih krajeva spektra holandske elektronske muzičke scene, We Can Dance Again“ donosi spoj tehna i trensa, i svojim nazivom najavljuje povratak na plesne podijume. Baziran na Arminovim legendarnim euforičnim, avangardnim zvucima koji snažno rezonuju sa Reinierovim prepoznatljivim atmosferičnim bitovima, ovaj spoj predvođen je prepoznatljivim haus vokalom Rolanda Clarka.

Armin van Buuren, Reinier Zonneveld & Roland Clark – „We Can Dance Again

Bilo je istinsko zadovoljstvo i čast sarađivati sa Arminom na ovoj pesmi. On mi je bio inspiracija od ranih dana, kao legenda, briljantan producent i izvođač koji je doneo ogroman napredak elektronskoj muzici. Čeznemo da ponovo budemo zajedno na plesnom podijumu!“, rekao je Reinier.

Već neko vreme se divim radu Reiniera i Rolanda, i sviđa mi se kako smo svi doneli nešto svoje u ’We Can Dance Again’. Osećam da ova pesma savršeno odražava trenutno stanje uma klabera širom sveta i jedva čekam da je puštam ispred mase!“, kaže Armin van Buuren.

Kao jedan od najtraženijih producenata u ovom trenutku, Reinier Zonneveld je preuzeo scenu svojim unikatnim pogledom na tehno. Moćni i energični lajvovi, osvajanje bina vodećih svetskih festivala i klubske scene na svim kontinentima, doneli su mu naklonost publike širom sveta. Reinierovi nastupi po pravilu se rasprodaju za svega nekoliko minuta, a setom na Amsterdam Dance Eventu popunio je prostor kapaciteta 13.000 posetilaca i oborio rekord najvećeg solo nastupa u zatvorenom prostoru kada je u pitanju tehno!

Nakon što je postao rezident legendarnog Awakeningsa Time Warpa, pokrenuo je i sopstveni festival Live NOW, na kom će se u avgustu ove godine predstaviti maratonskim nastupom u trajanju od 11 sati – ukratko, postavljanje novih granica mogućeg je ono što Reinier Zonneveld najbolje radi.

Reinier Zonneveld nastupiće na ovogodišnjem izdanju EXIT festivala, koje će biti održano od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Pored njega, lajnap će na Dance Areni upotpuniti lideri i liderke svetske elekronske muzičke scene Boris Brejcha, Honey Dijon, Maceo Plex, Monolink, Satori, Denis Sulta, Mathame, ANNA b2b Sama’ Abdulhadi, Anfisa Letyago i mnogi drugi. Na Mejn stižu Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, James Arthur, Masked Wolf, Joel Corry, Jax Jones, ZHU, ACRAZE, Sepultura, Napalm Death, Molchat Doma, Blind Channel, a na Fusion Marky Ramone, She Past Away, Brkovi, Paraf, Vizelj, Coach Party, Sana Garić, Prti Bee Gee. 

Festivalski kompleti ulaznica mogu se kupiti po ceni od 6.490 dinara, uz popust od 60 odsto. Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta. Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na zvaničnoj stranici EXIT festivala, kao i na prodajnim mestima i online na stranicama Gigs Tixa.

Avatar photo

Autor: Igor