Rejv na lepom plavom Dunavu! URANAK FEST

 
Festival Uranak koji će se održati treći put po redu na Srebrnom jezeru ove godine imaće jedinstveni festivalski sadržaj po kome se i te kako izdvaja.
 
Naime pored urban, openairaction i live stejdža posetioci će tokom trajanja Uranka od 30. aprila do 3. maja moći da dožive neponovljivo iskustvo na Boat stejdžu, party brodu koji će ploviti moćnim plavim Dunavom. Razumljivo je da je broj karata za žurku koja plovi ograničen, a karte su od danas u prodaji.  Rejv na brodu za uranački dan, 1. maj, prirediće vam jedan od najboljih ženskih DJ-eva, Lady Dee, rame uz rame za di džej pultom sa Danijelom Čehranovim. Drugog maja na brodu će za žurku biti zadužen elektro dvojac Zwein a trećeg dana party posadu očekuje iznenađenje u vidu nastupa stranog di džeja čije ime organizatori još uvek drže u tajnosti. 


 
Lady Dee postala jedan od najprepoznatljivijih i najboljih ženskih DJ-eva u Srbiji, a njen uspon je zapravo priča o ljubavi, strasti i napornom radu mlade umetnice. Dovoljno je samo posmatrati ovu plavu dvadesetosmogodišnjakinju kako pušta muziku i odmah ćete prepoznati njen talenat i energiju koja je zarazna. Drugog maja za di džej kormilom naći će se Danijel Čehranov, dečko koji važi za disk džokeja sa “najseksualnijim” izborom traka, što će se idealno uklopiti u krstarenje brodom, odnosno ambijent Boat Stage-a. Za  progressive house i tech-house zvuk na URANAK FESTIVAL 2016 Boat stage-a pobrinuće se dvojac ZWEIN i to 2. maja. Zwein je DJ i producentski dvojac iz Beograda osnovan 2011. godine koji čine Nemanja Tankosić i Nenad JovanovićBroj karata je ograničen, te stoga nabavite svoje na vreme na prodajnim mestima: Eventim Serbia , DD Tickets ,GIGS TIX -a.
 
Proleće, praznik (ne)rada, prvi maj, odmor, žurka… Rešenje asocijacije je URANAK! Muzički festival, koji će se i ove godine održati u periodu od 30. aprila do 3. maja, na jednom od najlepših izletišta u Srbiji – SREBRNOM JEZERU. Za 3000 ljudi, koliko će festival ove godine ugostiti, napravljena su četiri stage-a: LIVE, URBAN, OPENAIRACTION I BOAT STAGE! Za ovaj broj ljudi, osmišljen je kvalitetan muzički program koji će zadovoljiti svačiji dobar ukus.
Avatar photo

Autor: Igor