Rejv u šumi uz Lea Dobričić, Johanna Bozai, Deeda b2b Asarri i mnogi drugi!

 Rejv u šumi uz Lea Dobričić, Johanna Bozai, Deeda b2b Asarri i mnogi drugi!

Rejv u šumi je prvi put organizovan 2018. godine kao dogadjaj u okviru Green Future Festivala.

Kako se festival svake godine sve više i više širio sa mnogim stilovima elektronske muzike, odlučili su da stvore novi serijal dogadjaja posvećen isključivo elektronskoj muzici i tako je nastao Rejv u Šumi 2018. godine.

Za mesto eventa je izabran je šumski prostor pored bazena na Adi. Gusta šuma je stvarala idealne uslove i atmosferu gde su ljubitelji elektronske muzike mogli da uživaju pode zelenim krošnjama drveća uz ritmove elektronske muzike. Sama scena i celokupni prostor eventa je obogaćen prirodnim dekoracijama.

Sam muzički reportar je obuhvatao više stilova elektronske muzike od malo komercijalnije, pa do tech-house, house i techno zvuka. Medju izvodjačima koji su već puštali na ovom eventu su Nusha, TKNO, Ilija Djokovic, Dejan Milicevic, Lea Dobricic i mnogi drugi.

2018. godine festival je posetilo 2300 ljudi, 2019. godine 4700 klabera. Nakon toga je usledila pauza usled covid pandemije.

Ovogodišnji Rejv u šumi će se održati u Senti u Narodnoj Bašti, a i ove godine će tu biti stage u obliku sove koji je postao prepoznatljiva tačka eventa. Ovogodišnji hedlajneri su Lea Dobričić, Johanna Bozai, Deeda b2b Asarri, Janett, No Else b2b Hansol, Victoria b2b Sestak Arpi kao i Beller.

Posetite instagram stranici “Rejv u šumi” klikom ovde, a ulaznice po ceni od 1000,00 RSD možete kupiti u klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor