Rekordan broj izvođača i rekordan broj bina na 11. Freshwave festivalu!

 Rekordan broj izvođača i rekordan broj bina na 11. Freshwave festivalu!

Pridruži se najvećim zvezdama na novom izdanju festivala, sa rekordnim brojem izvođača, festivalskih bina i zona i najboljom festivalskom produkcijom do sada!

Iza nas je čitava dekada nezaboravnih trenutaka, snažnih emocija, ljubavi, fantastičnih nastupa nekih od najtraženijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena, a sada je vreme za novu dekadu. Dekadu još snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svetskih zvezda.

Nastavljajući konstantan rast festivala, Freshwave želi da svojoj publici, uz nastupe nekih od najpoželjnijih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda, nastavi da nudi jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje bine, bogate sadržaje festivalskih zona, ali i mnogobrojne turističke sadržaje grada na Vrbasu poput vožnje Dajak čamcem ili raftinga.

Na ukupono 5 festivalskih bina nastupiće gotovo 100 izvođača, a najveće interesovanje je za nastupe hedlajnera festivala: Eelke Kleijn, Argy, Indira Paganotto, Ilario Alicante, Bart Skils, Miss Monique ali i regionalnih superzvezda: Buč Kesidi, Sara Jo, Crni Cerak i Lacku, Vojko V. Mimi Mercedes, Grše, Smoke Mardeljano i mnogi drugi!

U prodaji su sve vrsta ulaznica za predstojeći Freshwave, koji će od 10-12. avgusta na banjalučku tvrđavu Kastel okupiti neke od najpoželjnijih regionalnih i svjetskih izvođača! Podsjećamo da su u prodaji Regularne Freshwave ulaznice:

– REGULAR 3-dnevna ulaznica dostupna je po ceni od 45€/89 KM

– REGULAR 1-dnevna ulaznica dostupna je po ceni od 18 €/35KM

– REGULAR 3-dnevna VIP ulaznica dostupna je po ceni od 75€/149KM

– REGULAR 1-dnevna VIP ulaznica dostupna je po ceni od 30€/59KM

Kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni, koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posjetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posjetilaca, odnosno maksimalan komfor na samom festivalu. 

Festivalske ulaznice su dostupne na ticket servisa kupikartu.ba

Osigurajte na vreme svoje ulaznice za Freshwave2023.

Avatar photo

Autor: Igor