Rekordna prodaja ulaznica za Heineken Lovefest tokom vikenda!

 

Otkad je Heineken Lovefest početkom aprila objavio line up i informaciju da će ove godine trajati dan više, protekli mesec prošao je u znaku rekordne prodaje, koja je vrhunac doživela u subotu 28. aprila, kada je za manje od pet sati rasprodat čitav kontigent ulaznica iz druge faze.

Zbog velikog ineresovanja, od subote 5. maja u prodaji će se naći omiljena akcija svih posetilaca festivala u okviru koje će uz tri kupljene karte četvrta biti besplatna, a karte za sve festivalske dane kao i pojedinačne ulaznice mogu se naručiti putem sajta www.lovefest.rs, ili kupiti u svim poslovnicama Eventima ili Gigs Tixa.

Trenutna cena četvorodnevne ulaznice je 35 evra, dok se VIP ulaznice mogu kupiti po ceni od 45 evra. Za najvatrenije fanove, prvi put ove godine, kreirana je i posebna Backstage narukvica, koja omogućava da đuskate uz i čak i upoznate svoje omiljene izvođače.

Ovogodišnja lista izvođača na Heineken Lovefestu, je duža nego ikada, a na njoj su se našla neka od najvećih svetskih imena elektronske muzike. Čuveni Jamie Jones i Seth Troxler premijerno će nastupiti na Lovefestu, dok se ove godine na Fire Stage vraća veliki Papa Sven, Dubfire, Loco Dice kao i dvojac Pan-Pot, koji će ostati upamćeni po rekordnoj posećenosti na svim Lovefest događajima. Osim njih na Fire Stage stižu i Ilario Alicante, Nicole Moudaber, Mind Against, Marcel Dettman, Secret Cinema, Jackmaster kao i miljenik beogradskih klabera Stephan Bodzin.

Za ljubitelje vinila ove godine stižu imena među kojima su berlinski mag Levon Vincent, Glenn Underground, Prosumer, Robert Bergman, Optimo, Gerd Janson, Dan Shake, a ponovo nam dolazi i čuveni Marcellus Pittman.

Ove godine Detroit ulazi na velika vrata i to na novoj festivalskoj bini, gde ćemo slušati Kenny Larkina i Derick May-a. Osim njih nastupiće i Len Faki, Blawan, Matrixxman, kao i Davide Squillace, koji će imati b2b set zajedno sa italijanskim di-džejem Butchom.

Tokom četiri dana na svim muzičkim binama nastupiće i veliki broj domaćih izvođača, a među njima su Marko Milosavljević, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Vlada Janjić, Ilija Đoković, DJ Mene, Beyond House ekipa, dok nam iz Hrvatske stižu Pytzek, Mislav, Jan Kinčl i Matija Duić.

Kompletnu listu izvođača, kao i sve informacije o festivalu možete pogledati na www.lovefest.rs.

Avatar photo

Autor: Igor