Rekordno interesovanje za Tuborg Lovefest! Za 24 sata rasprodato više od 50% ulaznica po specijalnoj ceni!

 Rekordno interesovanje za Tuborg Lovefest! Za 24 sata rasprodato više od 50% ulaznica po specijalnoj ceni!

Samo 24h nakon objave lineup-a postignuta je rekordna prodaja ulaznica za šesnaesto izdanje Tuborg Lovefest-a. Za manje od 24 sata prva ograničena serija ulaznica po specijalnoj ceni je skoro rasprodata. Karte za festival je moguće kupiti još samo nedelju dana ili do isteka zaliha.

Do 60% uštede za one koji ulaznicu kupe do 7. juna

Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. Kompleti za sva tri dana, kao i pojedinačne dnevne karte narednih dana biće dostupne po specijalnim cenama.

Najjače izdanje Tuborg Lovefesta do sada

Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta sasvim sigurno biće najjače koje je festival imao za čak 16 godina postojanja. Od 3. do 5. avgusta na čak pet muzičkih bina u Vrnjačku Banju stižu legende svetske elektronske scene i najpopularnija imena na planeti među kojima su Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Fjaak, Chris Liebing, Denis Cruz i više od 100 izvođača, a promotivna cena ulaznica biće aktuelna još samo sedam dana. 

Avatar photo

Autor: Igor