Repriza Nove godine u DOT-u: Doo, Danilo Kas, Cosmic G i Soul Case!

 Repriza Nove godine u DOT-u: Doo, Danilo Kas, Cosmic G i Soul Case!

Prvog januara u beogradskom klubu DOT održaće se repriza Nove godine uz razigran lineup – Doo-a, Danilo Kasa, Cosmic G-ja i Soul Case-a.

Dušan Predojević, a.k.a. Doo je osnivač Beyond House muzičkog kolektiva i specijalista za andergraund dance muziku sa dubinom i dušom. Puštao je na festivalima i klupskim žurkama u zemlji i regionu.

Doo soundcloud:

Ljubitelj i slušalac muzike pre svega, kolekcionar i istraživač, Danilo Kas pripada novoj generaciji DJ-eva koja prevazilazi žanrovske i stilske podele. Svoje delovanje na sceni započinje kao deo DJ dua Vietmens, a zatim kao solo artist od 2020. godine gradi svoj stil i predstavlja se publici svojom selekcijom muzike, koju priprema i prilagođava prema senzibilitetu, emocijama i energiji ljudi, situacija i prostora. Setovi su uvek dinamični: od funk-a, soula i house-a do eklektičnih i plesnih klupskih numera. Kao svoj omiljeni kutak za slušanje i pronalaženje muzike izdvaja radio platforme, na kojima je aktivan sa razidenturom pod nazivom Space Diversity na makedonskom Amok-u i uz to priprema House For Rent Radio Show na radiju NULA, kao suosnivač istoimenog projekta.

Danilo Kas soundcloud:

Cosmic G je alijas beogradskog DJ-a i producent Igora Radoševića, koji svoju muziku definiše kao kombinaciju trance-a, house-a i zvuka 90-tih. Rado viđen DJ gost prestoničkih klubova, ali i festivala u poslednje vreme, Cosmic G poznat je po setovima koje karakterišu nepredvidivost i uzbuđenje. U pogledu produkcije, njegov zvuk je fuzija različitih žanrova, sa naglaskom na perkusije i netipične strukture. Objavljivao je na lejblovima kao što su Snippets i System 108.

Cosmic G soundcloud:

Makedonski DJ, Soul Case u svojim setovima uvek se vodi intuicijom – ne oseća potrebu da se drži jednog žanra. Projekat “Oubli”, čiji je koosnivač, je brzo stekao popularnost u Makedoniji, od osnivanja 2018. godine. Njegovi setovi su eklektični, sa hip-hop semplovima, jakim soul i disko uticajem, ali i andergraund zvucima.

Soul Case soundcloud:

Cena ulaznice je 500 dinara i možete ih poručiti putem online platforme cooltix.rs.

Avatar photo

Autor: Igor