Rezultati JA SAM EXIT konkursa Tajne žurke / Secret parties na festivalu

EXIT je u sklopu R:Evolucije otvorio konkurs Ja sam EXIT, tokom koga su sve organizacije i pojedinci imali priliku da kreiraju festival po svojoj meri i pridruže se EXIT timu! Svi ljubitelji festivala imali su mogućnost da naprave sopstvenu binu iz snova, predlože ideje, unesu novu dozu zabave, osmisle umetničke instalacije koje će da krase tvrđavu, dizajniraju majice za EXIT ili budu deo reklamne kampanje festivala. Učešćem u konkursu i kreiranjem samo svog EXIT festivala, svi ljubitelji festivala su dobili šansu da realizuju svoju viziju, osvoje vredne nagrade i postanu deo EXIT tima.

Pobednik konkursa je naš sugrađanin, Goran Todorović koji je poslao ideju, u kategoriji My Idea. Kako je Petrovaradinska tvrđava jedan od najboljih prostora za festival na svetu, ideja koju je Goran predložio je da se  maksimalno iskorisite sve prednosti koje ona pruža. Naime, tokom festivala biće organizovane tajne žurke u katakombama, prolazima i skrivenim šancima tvrđave. Ove žurke neće biti u zvaničnom programu festivala, ali će biti realizovane tokom njega i na njima će moći da prisustvuje samo ograničen broj ljudi koji reše zadatak koji će im biti postavljen na samom festivalu. 

 

Ali to nije sve… Kako su i neke od ideja koje smo dobili osvojile naša srca, mi smo se maksimalno potrudilii da ih realizujemo. Pored realizacije ovih sjajnih ideja na samom festivalu, odlučili smo da poklonimo i 2 seta karata za odabrane ideje iz svih oblasti Ja sam EXIT konkursa.

My Idea– Ideja za DJ radionice koju je dao Vladimir Radošević, a koju ćemo sa zadovoljstvom realizovati u saradnji sa SAE multimedijalnim institutom.

My Adventure– Izuzetno lepa priča pretočena u scenario za reklamu za koju, na žalost nije ostalo vremena, ali se nadamo da će osvanuti u nekoj od kampanja za 2014. godinu. Svkako, ulaznice idu Durmić Đorđu.

My Art– Na adresu konkursa dobili smo lepu ideju za dizajn majice koju će svi posetioci EXITa imati priliku da vide u shopovima, a ideja potiče od Dickov Nenada.

My Stage– Od Nade Cvejić dobili smo predlog za stage posvećen gitarama. Ova ideja je i realizovana pojavom Riffs & Beats bine koja će ugostiti sjajne gitarske bendove kao što su Moonspell, Cockney Rejects, Bjesovi, DLM, Brkovi, Piknik, PeroDefformero, Vox Populi, E-Play i mnogi drugi.

My Design– Fan festivala, naš prijatelj iz Grčke, Gkoros Panagiotis, uradio je 15 printova za majice kao predlog u duhu ovogodišnje kampanje.

Avatar photo

Autor: Igor