Ritual Fest Special 2k14 Edition

 

Ritual fest je festivalska manifestacija posvećena Bass i SoundSystem kulturi, nastala u cilju promocije DIY (Uradi Sam) pokreta, prezentacije mladih umetnika, muzičara i producenata, izložbi domaćih i regionalnih brendova odeće i nakita, kao i mnogih drugih alternativnih umetničkih veština. Festival se prethodne dve godine održao na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstavlja novi koncept festivalske zabave u Srbiji i regionu.

Ove godine će se Ritual fest predstaviti specijalnim događajem 3. oktobra u Kineskoj četvrti, u klubovima Quarter i Route 66, a ovo će ujedno biti spektakularna proslava desetogodišnjice postojanja Baseline organizacije iz Novog Sada.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

QUARTER LINE UP:

DBridge / Exit Records, London UK
Idemo Na Mars
All That Bass
Mystic Stylez
Boom Bap Coup
Baseline Crew

ROUTE66 LINE UP:

Digitron Sound System
Già Miraflowers
Satta Flow

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Ulaz na ovaj jedinstveni muzički ritualni doživljaj je moguć uz pozivnicu koja se može nabaviti putem oficijalnih Ritual fest društvenih profila na Facebook-u i Twitteru, kao i putem mnogobrojnih medijskih kuća koje podržavaju ovaj događaj.

Za sve koji nisu uspeli da nabave pozivnice, cena ulaznice će biti 490 dinara i moći će da se nabavi preko GIGS TIX prodajne mreže, kao i na dan događaja na biletarnici kluba Quarter. Više informacija na www.gigstix.com

Avatar photo

Autor: Igor