Rođendanski showcase Tauten etikete u klubu Drugstore 17. februara

 

Poznata srpska etiketa Tauten proslavlja godinu kvalitetnih izdanja u klubu Drugstore 17. februara. Za dekovima Drugstore-a na rođendanskom šoukejsu naći će se članovi Tauten porodice Andrew Meller, SMT#nG, Sugar Lobby i TKNO.

Prošla godina definitivno je bila prekretnica u već bogatoj karijeri DJ-ja Andrije Antića poznatijeg kao Andrew Meller. Svojim editom trake Born Slippy uspeo je da se dodatno uzdigne na globalnoj sceni elektronske muzike, pa su njegovu produkciju vrteli mnogi poznati DJ-jevi na velikim žurkama i festivalima širom sveta. Iako za sebe kaže da je pre svega DJ pa onda producent, svojom produkcijom dobro se pozicionirao na top listama, a u petak, 17. februara, biće zadužen za otvaranje žurke.

DJ, producent, event menadžer i čovek iza novootvorenog Belgrade.FM radija Miroslav Miletić ili SMT#nG, preuzeće dekove od Andrew Mellera. DJ karijeru otpočeo je kao rezident kluba Ritmo Latino. Muzički je urednik i producent Belgrade.FM radija, iza kog stoji uredništvo Belgrade Intro – radio emisije posvećene alternativnoj elektronskoj muzici. Svoja brojna znanja i veštine predstaviće nam DJ setom ovog petka.

TKNO je producent, DJ i vođa label-a Tauten, koji ima više od 14 godina iskustva na sceni. Radio je na brojnim muzičkim projektima, a Tauten platformu za promociju kvalitetne elektronske muzike pokrenuo je 2014. Do sada, Tauten ima preko 30 EP izdanja u svojoj biografiji. Jedinstvenom fuzijom talenata Balkana i sveta ova etiketa se konstantno menja, a još jednu godinu istraživanja tehno zvuka proslaviće u krugu familije 17. februara.

Nakon TKNO-a u peak time-u, za zatvaranje će biti zadužena Sugar Lobby. Poznata producentkinja i DJ-ka iz Beograda ima više od deset godina staža na klupskoj sceni, a nastupala je u Srbiji, celom regionu, na festivalima u Poljskoj, Nemačkoj i ostatku Evrope.

Rođendanski šoukejs donosi karte po poklon ceni za Modular Journey

Ograničen kontigent karata po poklon ceni za Modular Journey žurku uz Keith Carnal-a, Stigmata Live, TKNO i Miles Nitch-a, biće pušten u prodaju od 17. februara. Ove karte biće dostupne na svim Eventim prodajnim mestima, po ceni od 400 dinara.

Saradnja Tauten etikete i Drugstore-a, nastaviće se i nakon rođendanskog šoukejsa, a kontigent karata po poklon ceni za Modular Journey deo je proslave rođendana etikete. Na ovaj način Tauten želi da se oduži fanovima za bezrezervnu podršku tokom 2016. godine.

Avatar photo

Autor: Igor