Rødhåd lansirao svoj lejbl WSNWG – BACK TO ZERO, ambijentalnim albumom

 Rødhåd lansirao svoj lejbl WSNWG – BACK TO ZERO, ambijentalnim albumom

Rødhåd je lansirao svoj novi lejbl koji nosi naziv WSNWG – BACK TO ZERO i na kom će se naći njegov novi ambijentalni album “MOOD”.

LP koji se sastoji od 18 traka na platformi Bandcamp predstavljen je kao name-your-price izdanje (možete ga kupiti po ceni koju vi izaberete), dok će se ovo izdanje na vinyl-u pojaviti 10. juna. Album sadrži materijal koji je rađen tokom 2017. i 2018. godine i predstavlja karakteristično umetničko delo kolege techno producenta Silent Servant-a koje je prikazano na omotu.

WSNWG – BACK TO ZERO predstavlja sub-label Rødhåd-ovog lejbla WSNWG. Dok je WSNWG kuća za njegove kolaboracije, do sada ih je bilo sa umetnicima kao što su Lucy, Alex.Do i Antigone. WSNWG – BACK TO ZERO će biti etiketa na kojoj će Rødhåd izbacivati solo materijal.


01. A Huge Plume Of Ash Rose From A Volcano
02. Flying Between The Clusters Of Trees Without Buoyoant, Floating Wing Beats
03. He Was Beginning To Despair Of Ever Knowing
04. Like Sleepwalkers Ghosting Through A Dreamscape
05. Lions In The Supermarket Don’t Sound Like Humans
06. Misty Fog Covering The Side Window
07. That Appeal Has Been Put Into Suspense By Reason
08. He Or She Will Then Drill Into The Pulp To Reach The Root Canal
09. Into Your Brain – A News Report Said The Line Carried 13,000 Volts of Electricity
10. No Forms To Fill Out, No Instant Check, No Waiting Period
11. The Film is About A Clown Who Leaves His Circus And Lives In A Building Near The Railway Station
12. She Wanted Her To Grow Up In A Nice House With A Backyard, So She Could Play
13. The Drawings Were Rearranged, As If By Magic
14. He Didn’t Seem The Kind Of Guy Who Would Just Get Talking To A Stranger
15. Pigeons Dancing On The Roof
16. When They Returned Home After Midnight
17. I Wanted To Hold Her Close And Whisper In Her Ear That She’d Be Fine
18. Good Bye My Love

Izvor: Resident Advisor

Avatar photo

Autor: Igor