Roll The Drums „drmaju“ klub DOT ovog petka!

 

Ekipa beogradskog DJ kolektiva Roll The Drums nastavlja sa energičnim žurkama u prepoznatljivom stilu! Ovog petka, 26. februara, klub DOT na adresi Francuska 6 biće mesto susreta svih ljubitelja kombinacije liquid i minimal ritmova, ali i nekih srodnih žanrova, a muziku će birati Džonidža, Bitz i Rim Runner uz MC-ja Don Dadu.

Džonidža & Mc Don Dada predstavljaju dvojac koji opasno zagreje atmosferu na densfloru, gde god da se pojave. DJ Džonidža je na domaćoj sceni više od 5 godina i može se pohvaliti zavidnim brojem žurki, ap repoznatljiv po kombinaciji likvidnih tonova sa opakim minimalnim bengerima. Njegovo poznanstvo sa Don Dadom 2015. godine rezultovalo je nastankom brenda Roll The Drums.

DJ Bitz za petak najavljuje svoj prepoznatljivi vinyl set, isti onaj kojime su nezaboravne žurke pravili od 2009. godine pa nadalje. Inače zaljubljenik u ploče, ako krenete da preturate po njegovoj kolekciji nećete doći u situaciju da naletite na nešto što ne valja. Poznat kao DJ koji ne zna za grešku na gramofonima, njegov mix može da sadrži sve od Soul-a, Jazz-a, preko House-a, Drum&Bass-a i Jungle Drum-a. Rim Runner sprema opasan jungle set, uz gomilu novoisproduciranih traka. Vrata DOT-a otvaraju se u 23h.

Pratite DOT na Facebooku i Instagramu, a za sve informacije možete se obratiti na broj telefona +381 69 3682582.

 

Avatar photo

Autor: Igor