DELIMO KARTE: salute [Dime Club/UK]

 

salute [Dime Club/UK]

Domaća podrška: byp_ & Фake Casual [Vatra]

Petak 22. maj, 23h

U petak, 22. maja, sa početkom u 23h u Kc Grad stiže salute!

Ovaj osamnaestogodišnji producent koji živi i radi na relaciji Beč – Brajton prava je zvezda u usponu evropske klupske scene. Ubrzo nakon prvih klupskih nastupa u Beču priključuje se grupi proslavljenih lokalnih DJeva koji su inspiraciju pronašli na ulicama ovog velikog grada (među kojima su između ostalih i MOTSA i Sohn). Kao veliki uticaj navodi UK bass kulturu i američki Hip-Hop i trap, gde se posebno izdvajaju Hudson Mohawke, Cashmere Cat i Rustie.

Iako još uvek na samom početku producentske karijere, salute se već istakao u blogosferi sa trakom “Real Cool” koja je pokazala njegovo umeće koje cilja na kukove i plesni podijum. Podržan od strane sajtova Pigeons & Planes, Hypetrack, The Fader, nominovan je za FM4 Award (neki od ranijih nominovanih imena su bili i Cid Rim i Klangkarussell) i alumni je član Red Bull Music Bass Camp akademije. Nakon nastupa sa Caribou, What So Not, Cid Rim u Rusti-em, u 2014. godini i skorom objavom Silver Tides EP-a, saluteu se smeši jaka godina.

Domaća podrška byp_ & Фake Casual [Vatra]

Cena karte 300 dinara.

https://www.facebook.com/saluteaut

https://soundcloud.com/saluteaut

 

DELIMO KARTE:

Uslov da postanete srećni dobitnik karata za ovu zurku je, kao i u našim pređašnjim podelama, da sherujete ovaj članak na vašim profilima (mora biti public post da bismo bili u mogućnosti da vidimo) tagujete @KC GRAD i javite nam se u inbox naše fb stranice (Ime, prezime, salute). Kao i do sada uvek prvo gledamo da ispoštujemo ljude koji su se više puta javljali a nisu do sada dobijali karte da bismo ispoštovali sve. SREĆNO!!! 🙂

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor