Sarajevski krovovi postaju bine snova. Prvi Garden of Dreams ROOFTOP SESSION je 13. aprila!

 Sarajevski krovovi postaju bine snova. Prvi Garden of Dreams ROOFTOP SESSION je 13. aprila!

Photo by: Adnan Lingo @lingographer

Sarajevska scena događaja na otvorenom oživljava ovog aprila uz prvi Garden of Dreams Rooftop Session ove sezone. Ovaj magičan događaj zakazan je za 13. april na novoj lokaciji, na krovu zgrade Svjetlosti, preko puta Ekonomskog fakulteta u Sarajevu. 

Garden of Dreams organizacija uviek iznenađuje svoju publiku otkrivanjem novih lokacija za svoje događaje, a ovaj put, u sklopu novog koncepta Rooftop Session, penje svoju publiku na krovove Sarajeva kako bi svim ljubiteljima dobre muzike i zabave pružili jedinstveno iskustvo pod vedrim nebom. Do sada neotkrivena lokacija – krov zgrade Svjelosti preko puta Ekonomskog fakulteta postaje novi deo bašte snova i mesto gde će se sigurno plesati i sanjati glasnije nego do sada. 

Ovo  je prvi u nizu mnogobrojnih letnih događaja koje sprema organizacija Garden of Dreams. Sa dobro poznatim kuratorima legendarnih zabava ovaj događaj ima potencijal da bude jedan od onih koji će zauvek ostati urezan u naša srca. After Affair, G.Edd, i Rajot su već dugo deo bašte snova, a tokom prethodne godine su sceni poklonili i muzička izdanja na Garden of Dreams Records.  Posebno iznenađenje za publiku biti će G.Edd koji se nakon dugo vremena vraća na sarajevski plesni podij. Jedno je sigurno – svako od njih garantuje nezaboravan provod i setove za pamćenje

Svi su pozvani da dođu i dožive spektakularan zalaska sunca na horizontu iznad srca Sarajeva, dok Garden of Dreams otvara sezonu plesanja na otvorenom. Ovo je uvod u proletnu sezonu događaja ispod zraka sarajevskog sunca, a sigurno će ostati urezan u pamćenje svima koji se 13. aprila popnu na ovaj krov. 

Prvi Rooftop Session je i korak na putu prema šestom izdanju Garden of Dreams Festivala, čije detalje organizatori otkrivaju uskoro. 

Zbog specifičnosti lokacije, broj ulaznica je veoma ograničen i očekuje se da će biti rasprodan velikom brzinom. PRODAJA ULAZNICA POČINJE 30.03. U 12.00 SATI NA www.kupikartu.ba!

Pripremite se za nezaboravno iskustvo na Garden of Dreams Rooftop Session-u – prvi ples pod otvorenim nebom u sezoni ’24, i prvi u nizu događaja ove sezone koja već obećava de će biti nezaboravna! 

Najavu i prvi prikaz lokacije možete pogledati klikom ovde.

Vidimo se 13. aprila na krovu zgrade Svjetlosti preko puta Ekonomskog fakulteta uz After Affair, G.Edd, i Rajota.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor