SEKS NA LETU PREMA IBIZI!

 

Zanimljiv let od Manchestera do Ibize imali su putnici u Ryanairovom avionu u prošli kad se jedan par seksao pred njima sedištu. Niko od posade aviona nije pokušao prekinuti par u njihovom činu, piše Unilad.

Nećemo tolerisati nepristojno ponašanje koje krši pravila, a svi putnici koji pokažu neprihvatljivo ponašanje mogli bi odgovarati za njega”, poručili su iz kompanije u saopštenju i naglasili da je ovo bio “potpuno neprihvatljiv incident“.

Ne zna se ko je žena sa snimka, ali saznalo se da je muškarac 31-godišnji Shaun Edmondson i da se dvojac nikad pre nije upoznao, piše DailyMailThe Sun je otkrio da Shaun ima i trudnu verenicu koja ga je čekala kući. Pišu i da je 31-godišnjak poznati ženskaroš unatoč tome što je sad veren za 25-godišnju Jennu Ross.

Izvor je za The Sun rekao:To je nepoznata žena s kojom je na snimku, nisu se poznavali pre toga. Čini se da mu nimalo ne smeta što je ostavio svoju buduću trudnu ženu kući dok se on zabavlja s nepoznatim devojkama.

Video seksa snimili su putnici na sedištu do para, a na njemu se vidi kako je žena zajahala muškarca nakon što su skinuli gaćice i pantalone.

Najprije smo se svi smijali, a onda su oni to stvarno napravili. Počela ga je jahati, a ja sam morao izvući svoj mobilni Nikad nisam vidio tako nešto“, ispričao je jedan putnik za britanski Metro.

Izvor: MixmagAdria.

Avatar photo

Autor: Igor