Serbia Wonderland Festival: Aly & Fila na Poglavlju dva

 

Prvi hedlajner festivala 14. februara je Sajmon Paterson, a na žurku, prvi put u Srbiji, stiže i poznati svetski trance duo   Aly & Fila.

U pitanju su najuspešniji egipatski DJ-evi i producenti. Na svetsku trance scenu su kročili 2003. godine svojim prvim pesmama “Eye of Hours” i “Spirit of Ka”, a jedan od najvećih hitova  je svakako “We Control the Sunlight”.

 

 

Trenutno se nalaze na 20. mestu TOP 100 DJ liste prestižnog svestskog magazina “DJ Mag” i svojim nastupima oduševljavaju preko milion ljudi godišnje nastupajući na festivalima poput EDC- Las Vegas, Tomorrowland, Global Gathering, Dance Valley…

Organizatori festivala “zahvaljuju svima na dosadašnjoj podršci” kada je Wonderland festival u pitanju, ali dodaju da će uskoro imati još iznenađenja…

“Hvala svima koji su podržali Serbia Wonderland Festival kao projekat Festivala budućnosti. Čast nam je što ćemo imati priliku da ugostimo veliko ime kao što su Aly & Fila. Naknadno ćemo objaviti još dva svetski poznata DJ-a koji će nastupati 14. februara. Očekujemo i veliki broj posetioca iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Rumunije, Bugarske… Ovo predstavlja drugi korak ka ostvarenju zajedničkog cilja Open air 2014.”.

 

 

Ulaznice za “Poglavlje dva” 14. februara će se od 08. decembra naći u petprodaji na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a Prvih 500 karata moći će da se kupe po promotivnoj ceni od 890 dinara. Nakon toga će u prodaju biti pušteno još 1 000 karata po ceni od 1 000 dinara.

Cene ulaznica će kasnije iznositi 1.190 dinara do 31.12, 1.300 dinara do 01.02. i 1. 500 dinara do 14. Februara.

Događaj će biti održan na Beogradskom Sajmu.

Avatar photo

Autor: Igor