Serbia Wonderland Festival – ˝ Poglavlje Jedan ˝ održano pred 4 500 ljudi

U subotu, 7. decembra u Hali 5 Beogradskog Sajma održano je ˝Poglavlje Jedan˝ zagrevanja za Serbia Wonderland – Open Air Festival 2014˝Eksploziji Leda¨ prisustvovalo je oko 4.500 posetilaca, a za “ledenim” pultom bili su supertalentovani Julian Jordan, energični Eddie Halliwell koji se ispostavio kao glavna zvezda večeri, kao i Max Graham, iskusni trance DJ. Domaću podršku su činili Cheda & Luka, Progress Inn i Cybervala & Erik Iker. Pored kvalitetne EDM i Trance muzike, prisutni su imali prilike da uživaju i u nastupima brojnih performera, atraktivnoj scenografiji ˝Eksplozije Leda˝ i mnoštvu  specijalnih efekata koji su ovom događaju dali ozbiljnu produkcijsku dimenziju. 

 

           

¨Hvala svima koji podržavaju Serbia Wonderland  i koji veruju u ostvarenje festivala koji publika sama gradi. U prvim 12. oktobra i 7. decembra zajedničkim snagama smo dokazali da je ovako nešto moguće i da Srbija može da dobije novi festival koji će  u budućnosti privlačiti brojne posetioce iz regiona, a i šire. Sledeći, i poslednji korak pred Open Air predstavlja ˝Poglavlje Dva˝  14. februara. Pozivamo vas da učestvujete u stvaranju nečeg čime ćemo se svi sutra ponositi˝, kažu iz Serbia Wonderland Teama.

 

Već su objavljena dva imena za 14. februar. U pitanju su egipatski superstar-ovi Aly & Fila kao i iskusni Simon Patterson. U najavi su još dva poznata svetska imena. Ulaznice za ˝Poglavlje Dva˝ se puštaju u prodaju 9. decembra i prvih 500 karata će se prodavati po promotivnoj ceni od 890 dinara. Nakon toga, organizatori će u slobodnu prodaju pustiti još 1.000 ulaznica po ceni od 1.000 dinara. Ulaznice se mogu naći na blagajnama eventima i u prostoriji Jungle Tribe-a

Avatar photo

Autor: Igor