Serbia Wonderland Festival pruža priliku mladim talentima!

 

Veliki Serbia Wonderland Festival, koji raste iz godine u godinu, sa tendencijom da postane simbol vrhunskog provoda i samim tim Beograd postavi na mapu velikih evropskih, a onda i svetskih festivala, još jednom je pokazao da pored toga što u glavni grad dovodi megazvezde iz sveta DJ-inga, pruža priliku i domaćim mladim talentima da pokažu svoje umeće.

Ovo je jasan pokazatelj da Serbia Wonderland Festival ima za cilj da utiče na celokupnu muzičku scenu i u Srbiji napravi pravu muzičku revoluciju.

DJ konkurs organizuje se za sve neafirmisane DJ-eve, koji prilikom prijavljivanja treba da pošalju svoje biografije i mikseve u trajanju od najviše 30 minuta, na e-mail adresu: [email protected]. Muzički žanrovi koje ovaj DJ konkurs obuhvata kreću se negde od electro, progressiv house zvuka, preko big room-a, do uplifting trance-a, trap-a i hardstyle-a. Rok za slanje mikseva je 12. aprila, nakon čega će se svi DJ miksevi, za koje se proceni da ispunjavaju kriterijume kako po pitanju muzičkog žanra, tako i po pitanju kvaliteta, objaviti na oficijalnoj stranici Serbia Wonderland Festivala.

Od svih objavljenih, onih 10 koji budu izazvali najviše pozitivnih reakcija kod publike, ulaze u uži krug, nakon čega će žiri, koji čine rezidenti Serbia Wonderland Festivala Ivee iz Zap Me Strobe-a, Rosske i  Cavin Viviano odabrati 3 pobednika. Sva tri imaće priliku da nastupaju na Jumbus tematskim žurkama, koje se svakog četvrtka organizuju u klubu Plastic, a najbolji među njima dobiće priliku da stane pred publiku velikog Serbia Wonderland Festivala.

Podsetimo, promo karte po ceni od 2000 RSD, za ovogodišnji Open Air, 2. i 3. jula mogu se nabaviti na svim blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Gospodar Jevremova 49, samo do 05.aprila!

Avatar photo

Autor: Igor