Serbia Wonderland – Limited Edition 4. oktobra u Depo Magacinu.

Nakon uspešno održanog Serbia Wonderland Open Air festivala, koji je za 2 dana okupio oko 12 000 posetilaca, priča o srpskoj zemlji čuda se nastavlja. 4. oktobra u prostoriji Depo Magacina u Beogradu biće održan Limited Edition koji je najavljen kao još jedan audio – vizuelni spektakl, a organizatori otkrivaju zašto baš ovaj naziv za sledeće poglavlje Serbia Wonderland-a:

Limited Edition je namenjen našim najvernijim fanovima koji nas prate od samog početka i ukazuju poverenje bez obzira na line up i lokaciju. Ovaj događaj je ograničen na 1 500 posetilaca, a prvih 500 ulaznica je već rasprodato i pre objave datuma, lokacije i line up – a. U pitanju je manji prostor nego do sada koji će biti ispunjen sa dosta rasvete i specijalnih efekata, a za fanove smo spremili i 3 interesantna strana Dj imena. U pitanju su jedan house, jedan trance i jedan hardstyle izvođač ̋ističu iz Jungle Tribea.

Prvi Serbia Wonderland Open Air doneo je Srbiji još jedan muzički festival koji ima veliku budućnost. Domaćoj publici je predstavljen trenutno popularan EDM pravac muzike koji se može čuti na vodećim svetskim dešavanjima poput Tomorrowland-a, Ultra Music-a, Global Gathering-a ,EDC-a… Pored domaće publike dosta posetilaca iz zemalja regiona je doputovalo u Srbiju što je još jedan dokaz tome da Serbia Wonderland ima potencijal da postane veliki regionalni festival.

Kao što su organizatori istakli prvih 500 ulaznica rasprodato je već nakon Open Air-a. U prodaju je pušteno drugih 500 koje se mogu kupiti na svim blagajnama Eventima i u prostoriji Jungle Tribe-a po ceni od 1 200 rsd.

Više informacija na: https://www.facebook.com/serbiawonderlandfestival

Avatar photo

Autor: Igor