Serbia Wonderland na korak bliži Hardwellu

 

Jedan od dvojice dobrih prijatelja i bliskih saradnika Hardwell-a, svetskog #1 DJ i producentanastupaće na ovogodišnjem Serbia Wonderland Open Air 2015. Nagađanja se vode između Dannic-a i Dyro-a, a iz organizacije festivala dobili smo i zvaničnu potvrdu da će jedno od ova dva velika imena stati pred publiku Open Aira 2015. u julu.

Nakon što su započeli saradnju sa Hardwell-om, najuspešnijim DJ imenom na svetu i šefom Revealed Recordings-a, Dannic i Dyro probili su se na sam vrh svetske EDM scene. Dannic, čiji se prošlogodišnji nastup na Tommorowlandu smatra najboljim nastupom te godine, beleži jedan od najvećih skokova na DJ Top listi, kada se sa 74-og popeo na čak 30. mesto. Dyro, koga je Hardwell na Ultra Music Festivalu, publici predstavio kao buduće najveće DJ ime na svetu, razvija jedinstven i originalan stil u elektro haus muzici, po kojem je prepoznatljiv u celom svetu.

Serbia Wonderland Festival imaće tu čast da na Open Airu 2015. ugosti jednu od ove dve velike DJ zvezde, za koje i sam Hardwell jednostavno kaže „They are amazing!“. Festival će biti održan prvog vikenda u julu, a iz organizacije poručuju da je, kao mesto održavanja festivala, ove godine u planu jedna atraktivna lokaciju u Beogradu.

Prošlogodišnji niz tematskih žurki, koji je rezultirao uspešnim Open Air Festivalom, utvrdio je mesto Serbia Wonderland Festivalu među najvećim festivalima elektronske muzike u zemlji i doprineo da ovo ime postane simbol za vrhunske žurke i fenomenalan provod. Za Open Air 2015. organizatori najavljuju mnoštvo specijalnih efekata na nivou onih koji se mogu videti na velikim svetskim festivalima, a nešto što Serbia Wonderland Festival razlikuje od svih ostalih festivala, kako u Srbiji tako i u regionu, jeste maštovia scenografija koja asocijacira na „Zemlju čuda“, sa svim neobičnim stvorenjima koja u njoj žive. Upravo ovo, biće tematika i Open Aira 2015, za koji organizatori najavljuju veliki broj animatora maskiranih u najneobičnije vile, iluzioniste, koji će biti u stalnoj interakciji sa publikom.

Karte za Open Air 2015. će se od 01. februara naći u prodaji na svim blagajnama Eventima i to po ceni od 2000 RSD. Organizatori uvode i prodaju karata na rate, gde se za 500 RSD u Jungle Tribeu već sada može rezervisati karta, a ostatak novca otplatiti do festivala.

Avatar photo

Autor: Igor