Serbia Wonderland otvara konkurs za DJ-eve!

 

Serbia Wonderland otvara konkurs za DJ-eve! Traži se mladi, talentovani DJ koji će imati priliku da otvori događaj na kom će nastupati svetska zvezda DANNIC!

Kroz Serbia Wonderland bajku je od 2013. godine veliki broj domaćih DJ-eva dobio šansu da pokaže svoje muzičke mogućnosti. Neki od njih su to veoma dobro iskoristili i nastavili da grade svoje karijere i sada su jedni od najboljih u našoj zemlji i njihov talenat je prepoznat i podržan od strane velikih svetskih imena!

Kako biste se prijavili na konkurs potrebno je da pošaljete svoj mix u deep, tropical, future house stilu, dužine između 20 i 30 minuta na mail [email protected] najkasnije do 10. marta!

Žiri, koji čine Cavin Viviano, Pessto i Divolly&Markward će odabrati mix-eve koji će biti objavljeni na stranici Serbia Wonderland-a. Svaki učesnik će imati tačno 10 dana od trenutka objave njegovog mix-a da skupi što više bodova kako bi obezbedio sebi mesto u top 10 mix-eva (lajk = 1 bod, komentar = 2 boda, public share uz hashtag #SerbiaWonderland2017 = 3 boda).

Podsećamo da je promo cena ulaznica 890RSD. Možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Tickets-a kao i u Jungle Tribe-u (Gospodar Jevremova 49).

Event: http://bit.ly/DANNIC-Serbia-Wonderland

 

Avatar photo

Autor: Igor