Serbia Wonderland prodaja karata počela! Nova lokacija- Kalemegdan!

 

Open Air 2015. dobija novu lokaciju! Mesto održavanja velikog festivala ove godine biće simbol grada – tvrđava Kalemegdan. Najatraktivnija lokacija u Beogradu zasijaće mnoštvom lasera i specijalnih efekata i daće novu dimenziju festivalu koji za tematiku ima magičnu prirodu „Zemlje Čuda“.

Prodaja karata za spektakularni Serbia Wonderland Open Air 2015, koji će se održavati 3. i 4. jula, počinje danas. Karte za najveći festival elektronske muzike ovog leta u Beogradu, mogu se naći u prostorijama Jungle Tribe-a, kao i na svim blagajnama Eventima u Srbiji i zemljama regiona.

Prošlogodišnji Open Air Festival, na kojem su nastupala velika svetska imena, okupio je preko 12 000 ljudi i bio prava senzacija o kojoj se drugo pričalo. Organizatori festivala za ovu godinu najavljuju još jači line up, a spekuliše se da će jedan od dvojice Hardwell-ovih dobrih prijatelja i bliskih saradnika iz Revealed izdavačke kuće, nastupati na ovogodišnjem festivalu pod otvorenim nebom. Prva imena izvođača biće objavljena početkom februara, iako se nagađanja vode između Dannic-a ili Dyro-a.

Početna cena karte je 2000 RSD, za sve dane trajanja festivala i ova cena će postepeno rasti kako se datum održavanja bude približavao. Ove godine postoji i mogućnost kupovine karata na rate, gde se uplatom jednog dela, rezerviše karta za Open Air 2015, a ostatak novca otplaćuje se do festivala.

Eventim: http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/serbia-wonderland-open-air-festival-2015-beograd-beogradska-tvrdava-tereni-kk-partizan-386799/event.html

Sve informacije u vezi sa kartama za Open Air i kupovinom na rate mogu se naći na 011/ 21-82-204 i na fejzbuk stranici:                                                                   https://www.facebook.com/serbiawonderlandfestival.

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor