Serbia Wonderland: Večeras veliki spektakl!

Dvodnevni Serbia Wonderland spektakl, koji se po prvi put održava pod otvorenim nebom, počinje večeras. Kapije festivala otvaraju se u 20h i tada kreće muzički program, koji će trajati sve do jutra, a prve goste festivala očekuju i specijalna iznenađenja.

Pripremili smo posebna iznenađenja za prve posetioce Open Air Festivala. Naime, svi koji dođu u periodu od 20h do 21h na ulazu u festival dobiće Serbia Wonderland koktel dobrodošlice i isto tako, imaće mogućnost da se potpuno besplatno iscrtaju po licu ili telu u nekoj od Body Paint zona na festivalu“, kazu iz Jungle Tribea.

Atrijum Beogradskog sajma pretvoren je u magičnu Zemlju Čuda,a brojni zanimljivi corneri poput Magical Cornera i Wonderland Box-a, upotpunili su festivalsku atmosferu. Organizovane su i chill out zone, gde će posetioci moći malo da predahnu, a od 20h sa projekcijama počinje i Serbia Wonderland Cinema, koji se nalazi u sklopu festivala. Očekuju se brojni posetioci iz zemalja regiona, a za dva dana trajanja festivala čak 9 internacionalnih headlinera predstaviće se publici u Beogradu.

Karte po ceni od 1800 RSD, za oba dana i 1000 RSD za jednodnevne, mogu se kupiti još danas na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribea, Njegoševa 31v. Prodaja karata biće organizovana i na blagajni na samom ulazu u festival i tada će cena biti 2200 RSD, za obe festivalske večeri i 1400 RSD za noć.

Avatar photo

Autor: Igor