Sesha i Peryz gostuju na žurci Omladine Escape!

 Sesha i Peryz gostuju na žurci Omladine Escape!

Prva žurka novoosnovanog omladinskog udruženja “ESCAPE”, održaće se 27. Juna u OKC “Cvrčak” u Baču. U toku večeri zabavljaće vas DJ Peryz, a nakon njega u 00:00 će puštati sjajna DJ Sesha.

Mlada organizacija “ESCAPE” poziva sve ljubitelje klabinga da im se pridruže da njihovo mesto prvi put zasija u novim melodijama. Svi su dobrodošli, početak eventa je u 21:00, žurka će trajati do 04:00.

DJ Sesha je dama iz Novog Sada. Svoj talenat otkriva u DJ školi Vladimira Aćića, a zrelost u elektronskoj muzici obogaćuje posetom mnogobrojnih festivala. Pravci koji je inspirišu su acid, berlin i industrial techno. Njeni ekstremno dobri setovi nikad nisu isti, karakteristični su dobrim basom i dinamikom. Svoju DJ karijeru dostigla je puštajući muziku zajedno sa mnogim svetskim imenima poput Fatima Haji, Rebekah, Debora De Luca i tako dalje.

Za sebe kaže da živi svoj san, širi svoju strast prema muzici i upija energiju svoje publike. 

Mesto odrzavanja je Omladinsko Kulturni Centar pod imenom Cvrčak koje se nalazi tik pored prelepog Vojvođanskog kanala Dunav Tisa Dunav. Omladisnki centar postoji jos od davnih 70-tih godina kada je imao prvobitnu zamisao da bude škola, kasnijih godina omladina ga je uzela pod svoje i napravila dvorište za mlade koje se smenjuju sa generacije u generaciju, omladina Escape je trenutni zastupnik tog kulturnog centra i hoće da od njega da naprave mesto na kom će se mladi kreativci, sportisti, pa čak i najobičniji posetioci moći da dodju i da iskoriste svoj maksimalni potencijal. Dodjite i uverite se sami.

Za više informacija pravac oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor