Šest razloga zbog kojih treba da ispoštujete Jay Lumena

 

Još uvek se nismo skroz oporavili od prve PLAY žurke na kojoj je Deborah de Luca potpuno raznela Magacin depo, a već nam se približava repriza – u petak, 24. marta PLAY nam dovodi jednog od najboljih producenata i DJ-eva nove generacije Jay Lumena. Iako je mart bio pun velikih imena i odličnih žurki, Jay Lumena nikako ne smete da propustite, a evo i zašto.

  1. Zato što je nekrunisani kralj Beatport-a – On je bio jedini producent koji je imao 6 pesama u Beatport vrhu u 2010. i 2011. godini, a isti uspeh je ponovio i 2012. kada su bukvalno sva njegova izdanja ušla u Beatport Top 10.

  2. Zato što je školovani muzičar – kao dete je pohađao muzičku školu i svirao violinu. Kada je malo odrastao počeo je najpre da „prerađuje“ dela klasične muzike i eksperimentiše sa nekim novim zvukovima. Ostalo je istorija.

  3. Zato što je komša – Jay Lumen se zapravo zove Csaba Lumnitzer dolazi iz susedne nam Mađarske.

  4. Zato što izdaje za zillion etiketa – 100% Pure, Audio Therapy, Baroque Digital, Baroque, Big Love, Black & Purple Recordings, Drumcode, Kittball, Noir Music, OFF Recordings, Relief Records, Saved Records, Suara, Tronic, Welovemuzik – sigurno ih ima još!

  5. Zato što je puštao na najjačim party destinacijama na svetu – odIbize, preko Berlina, Londona, Dubaija, pa sve do Indije, Izraela, Amerike ili Kanade – nema gde nije zavrteo ploče.

  6. Zato što je povratnik – Veliki respect za Lumenov povratak u Srbiju, iz koje kaže da nosi super uspomene.

 

Lumenu će domaću podršku pružiti Nemanja Vanović, Mancha&Mark Panic i Nexie. Karte za ovaj događaj su u prodaju ceni od 990 dinara za obične i 1500 dinara za VIP, a mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs. Takođe, u toku je i akcija po kojoj za 3 kupljene karte četvrtu dobijate gratis, a do petka za samo 1190 RSD možete kupiti kartu i za Jay Lumena i za narednu PLAY žurku na koju dolazi Oxia 22. aprila.

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i  krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore. Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept će prvi put predstavite Deborah de Luca, a Jay Lumen će u martu nastaviti niz i upisati se u listu PLAY arista.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

 

Avatar photo

Autor: Igor