Sharam najavljuje vrelo festivalsko leto na Kališu! KALEMEGDAN SUMMER FESTIVAL!

 

Koncept Kalemegdan Summer Festivala zamišljen je kao projekat koji će Beogradsku tvrđavu pretvoriti u simbol vrhunskog provoda.

Ovaj sjajni novi koncept festivala činiće tri glavna dogadjaja koji će biti održani 5. i 6. juna – Happy Life, 3. i 4. jula – Serbia Wonderland Festival i za sami kraj Kalemegdan Summer festivala će biti održan drugi po redu Tropical Inn – 28 i 29. avgusta koja će konačno će upotpuniti Beograd kao grad noćnog provoda.


Kalemegdan Summer Fest će biti održan na Terenima K.K Partizana, a kako nezvanično saznajemo 6. juna u okviru HAPPY LIFE manifestacije posle dugo godina u Beograd stiže jedan od najpoznatijih iranskih DJ-eva Sharam Tayebi poznatiji samo kao SHARAM! Nadaleko i svima poznat kao član čuvenog sastava DEEP DISH koji čini zajedno sa Dubfire-om! 

Sharam je poslednji put nastupao u Beogradu 8. maja 2009. godine u Expo Centru kada je predstavljao svoj novi album “Get Wild” koji je pokorio klabing scenu trakama kao što su “Taxi”, “Get Wild”, “The One”, “Be The Change” i mnoge druge.

Ovo je samo jedan od DJ-eva koji će se sigurno naći na sjajnom line up-u Happy Life žurke, očekuju nas još neka sjajna imena koja će nam organizator uskoro objaviti.

Drugi dogadjaj koji će biti održan 3. i 4. jula je sada već nadeleko poznat Serbia Wonderland Festival na kojem će nastupiti DANNIC i još mnoge druge zvezde koje tek treba da budu objavljene! Za više informacija u vezi ovog festivala pročitajte ovde.

Nakon toga nam sledi drugo izdanje Tropical Inn festivala na kojem će 28. avgusta nastupiti prvi put u Beogradu, vlasnik Suara etikete i jedan od trenutno najboljih DJ-eva na svetu COYU, a zajedno sa njim će i puštati to veče poznati nemački dvojac Tube & Berger.  Za više informacija u vezi ovih gostovanja pročitajte klikom ovde

Nadamo se da će u što skorije i organizator objaviti i ko nastupa drugog dana ovog sjajnog novog festivala, kao i sve ostale DJ-eve koji će upotpuniti prvi veliki KALEMEGDAN SUMMER FESTIVAL!

Beogradska tvrđava je za prvih hiljadu posetilaca obezbedila specijalnu cenu od 2.500 dinara, za sve dane trajanja festivala!

 

U prodaji se nalazi i “mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1.200 RSD. Paketi karata mogu se naći na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Takođe, u prodaji se mogu naći i karte za pojedinačne događaje, a više informacija o samom festivalu, danima iznenađenja i žurkama zagrevanja, pogledajte na FB stranici OVDE

 

Avatar photo

Autor: Igor