Sharam najavljuje vrelo festivalsko leto na Kališu! KALEMEGDAN SUMMER FESTIVAL!

Sharam najavljuje vrelo festivalsko leto na Kališu! KALEMEGDAN SUMMER FESTIVAL!

 

Koncept Kalemegdan Summer Festivala zamišljen je kao projekat koji će Beogradsku tvrđavu pretvoriti u simbol vrhunskog provoda.

Ovaj sjajni novi koncept festivala činiće tri glavna dogadjaja koji će biti održani 5. i 6. juna – Happy Life, 3. i 4. jula – Serbia Wonderland Festival i za sami kraj Kalemegdan Summer festivala će biti održan drugi po redu Tropical Inn – 28 i 29. avgusta koja će konačno će upotpuniti Beograd kao grad noćnog provoda.


Kalemegdan Summer Fest će biti održan na Terenima K.K Partizana, a kako nezvanično saznajemo 6. juna u okviru HAPPY LIFE manifestacije posle dugo godina u Beograd stiže jedan od najpoznatijih iranskih DJ-eva Sharam Tayebi poznatiji samo kao SHARAM! Nadaleko i svima poznat kao član čuvenog sastava DEEP DISH koji čini zajedno sa Dubfire-om! 

Sharam je poslednji put nastupao u Beogradu 8. maja 2009. godine u Expo Centru kada je predstavljao svoj novi album “Get Wild” koji je pokorio klabing scenu trakama kao što su “Taxi”, “Get Wild”, “The One”, “Be The Change” i mnoge druge.

Ovo je samo jedan od DJ-eva koji će se sigurno naći na sjajnom line up-u Happy Life žurke, očekuju nas još neka sjajna imena koja će nam organizator uskoro objaviti.

Drugi dogadjaj koji će biti održan 3. i 4. jula je sada već nadeleko poznat Serbia Wonderland Festival na kojem će nastupiti DANNIC i još mnoge druge zvezde koje tek treba da budu objavljene! Za više informacija u vezi ovog festivala pročitajte ovde.

Nakon toga nam sledi drugo izdanje Tropical Inn festivala na kojem će 28. avgusta nastupiti prvi put u Beogradu, vlasnik Suara etikete i jedan od trenutno najboljih DJ-eva na svetu COYU, a zajedno sa njim će i puštati to veče poznati nemački dvojac Tube & Berger.  Za više informacija u vezi ovih gostovanja pročitajte klikom ovde

Nadamo se da će u što skorije i organizator objaviti i ko nastupa drugog dana ovog sjajnog novog festivala, kao i sve ostale DJ-eve koji će upotpuniti prvi veliki KALEMEGDAN SUMMER FESTIVAL!

Beogradska tvrđava je za prvih hiljadu posetilaca obezbedila specijalnu cenu od 2.500 dinara, za sve dane trajanja festivala!

 

U prodaji se nalazi i “mini paket“, koji obuhvata Happy Life i Tropical Inn, a njegova cena iznosi 1.200 RSD. Paketi karata mogu se naći na svim blagajnama Eventima, kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Takođe, u prodaji se mogu naći i karte za pojedinačne događaje, a više informacija o samom festivalu, danima iznenađenja i žurkama zagrevanja, pogledajte na FB stranici OVDE

 

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.