“She’s kind of a bitch”- Seth Troxler o Nini Kraviz

Poznato je da većina dj-eva neguje kolegijalan i prijateljski odnos sa kolegama sa kojima dele pult, ali ne baš tako retko dogode se i neki manji “incidenti” pa ta kolegijalnost preraste u nešto sasvim drugo (setite se Deadmau5-a i Afrojack-a). 

U nedavnom intervjuu za Thump gde se Seth Troxler osvrće na svoje uspehe iz 2013. on je pomenuo i to kako su sevnule varnice između njega i Nine Kraviz

Mnogi su pominjali kako je njegov promo video za Eastern Electrics, u kom je nag,

u stvari sprdnja na Ninin video za Resident Advisor‘s Between the Beats koji je izašao par meseci pre Seth-ovog.

“Ovaj video stvarno nije imao nikakve veze sa Ninom, cela kolekcija nagih slika koje su se potom jako brzo proširile internetom je snimljena pre 3 godine, ali su mnogi počeli da pričaju kako je sve to napravljeno da bih se sprdao sa Ninom.” – kaže Seth.

Onda su se stvari pogoršale. Nikada nisam razmišljao o Nini, ne gotivimo se.  She’s kind of a bitch. Jednom prilikom smo nastupali zajedno u Francuskoj, pokušavao sam da joj pomognem da namesti svoju opremu dok sam još uvek puštao i zamolio sam je da prikljucim svoj RCA i njen CDJ i – kunem vam se Bogom – ona je rekla “ja ne radim takve stvari”. Nisam mogao da verujem, WTF ne možeš da priključiš RCA u CDJ? Pa ti si DJ! Pokušavam da ti pomognem ovde! Posle toga mi je sve vreme skakutala preko ramena dok sam puštao, rekao sam joj “Yo get the fuck off my shoulder, I’m trying to play and you’re stressing me out”. Posle toga je bila stvarno besna na mene.

Sledeća napeta situacija je bila na mojoj privatnoj žurci u Majamiju, bili smo napolju sa gomilom prijatelja i video sam nju. Nisam neko zlopamtilo pa sam rešio da joj pružim ruku i pozdravim je na šta mi je ona odgovorila “Ne rukujem se sa klovnovima kao što si ti”,  rekao sam joj  “You’re a fucking cunt!”

Posle svega toga ne komuniciramo više, mislim ko radi takve stvari? Dodješ na moju žurku, ja te pozdravim i ti se ponašaš na takav način.  Fuck you then! Neverovatno je što su inače svi stvarno kul jedni prema drugima na našoj sceni. Većina pokušava da se druži, opusti se sa kolegama, koja je poenta stvaranja tenzija? Pomalo mi je smešno sada jer joj sada poprilično smeta moje prisustvo. 

 

Avatar photo

Autor: Igor