Shiroko Project sa TERRY FRANCIS-om!


Shiroko Project
 postoji vec nekoliko godina u inostranstvu, sireci svoj dobar vajb, pozitivnu energiju i osvajajuci publiku svojim zaraznim miksom jakog techno-a, hipnotisuceg tech house-a i energicnog progressive-a.

Medjutim, od 2016. godine osim Goe, Nice, Amsterdama i Ibice, Shiroko Project organizuje zurke i u Srbiji, dovodeci imena poput: Stan Kolev, Pavel Petrov, Markus Klee, Dexon, David Leese, itd. a sada najavljuju techno spektakl u Karbonu! Ovog puta gost je Terry Francis, iz Londona, koji je na sceni vec vise od 20 godina i koji svojim besprekornim umecem miksovanja iznova osvaja publiku gdegod se pojavi.

Njegov spoj techno-a i house-a ga je nacinio jednim od najboljih britanskih DJ-eva, a izbacio je i niz dobrih traka koje je producirao i pod svojim imenom, a i kao Housey Doingz (sa Nathan-om Coles-om) i pod raznim nadimcima poput 2 Smoking Barrels, Blue Wig, Dattare, The Delinquents, G. L. F, Green Grass, Metal Dogz i T-Collective. Osim cestih nastupa sirom sveta, Teri je i rezident kluba Fabric u Londonu svake subote, jos od kada je klub prvi put otvorio svoja vrata, i njegovi setovi su dosledna svetla tacka istorije Fabric-a. Neke od tih setova mozete poslusati ovde.

 

Mix koji je radjen za Mixmag povodom 15. rodjendana kluba.

U prethodnoj godini Teri je radio na novoj muzici i producirao sa svojim partnerom Klunk-om i uskoro ce objaviti ugo ocekivanu muziku pod imenom “Klunk & Zilly”. Takodje je pocetkom prosle godine izbacio album Together u kome se mogu cuti vokali Ricardo-a Afonso-a, a koji mozete cuti na linku ispod.

 

Neke od njegovih poznatijih traka su: Rosie and Hannah House, Took From Me, Change feat. Ricardo Afonso, Free, Rhythm Spirit feat. Ricardo Afonso, Blue Wig, Hello Darling, i mnoge druge, ali umesto da ih samo narajamo, pusticemo vas da ih cujete sami, uverite se u Terijevo umece i iskusite delic atmosfere cuvenog Fabric-a.

Zvaničan facebook event klikom ovde.


Avatar photo

Autor: Igor