Sirovi, mračni tehno stiže! DAX J na Exit FESTIVALU! No Sleep Novi Sad!

Jedna od trenutno najvećih i najpoštovanijih techno zvezda današanje klabing scene nam dolazi ovo leto po prvi put u Novi Sad i to na naš najbolji festival EXIT. Londonski techno majstor će nastupiti kao zvezda večeri jednog od najboljih klubova na svetu na sada već kultnom NO SLEEP NOVI SAD stejdžu koji će i ove godine sigurno obradovati sve ljubitelje kvalitetnog sirovog, mračnog techno zvuka.

Dax Heddon poznati kao DAX J je možda rodjen u Londonu, ali u njemu sigurno teče NEMAČKA KRV, DJ koji je u 2016 godini dosekao 56. mesto na čuvenoj Resident Advisor Top 100 listi najboljih DJ-eva, a isto tako bio nominovan od strane MixMag-a, Groove Magazine-a i DJ Mag-a za DJ-a i producenta koji je napravio najveći “breakthrouh” prošle godine. Do sada iza sebe ima nastupe na Awekenings festivalu, Gashoulederu, kao i sada već čuveni desetosatni set u kultnom klubu Berghain.

U 2015 godini je izdao svoj prvi album pod nazivom “Shades Of Black” koji ga je vinuo u nebesa i dobio nagradu od strane MixMag-a za album meseca, a dostigao je i prvo mesto na Juno Records-u po pitanju prodaje.

Dax J će nastupiti na Exit Festivalu na No Sleep Novi Sad stejdžu u okviru večeri jednog od najprestižnijih klubova na svetu sa dugogodišnjom tradicijom, ali za sada vam više ništa nećemo otkrivati, ali ove godine #NSNS će pomeriti sve granice za ljubitelje kvalitetnog zvuka.

Avatar photo

Autor: Igor