Sjajan vikend u beogradskom hramu klabinga! Masai Warriors i Rhadow u Tjubu!

 

U petak 7. oktobra u Dobračinoj broj 17, klaberi će imati priliku da slušaju sjajne beogradske DJ-eve koji čine sastav Masai warriors. Mnogima je već poznat koncept “Control” žurki, a oni koji nisu imali prilike ih posete, mogu to učiniti već ovog petka. Ulaz će biti slobodan do ponoći, dok će kasnije karta koštati 250 dinara.

Masai Warriors oformljen je 2010. godine i od tada njihova popularnost medju domaćom publikom raste. Pet godina nakon osnivanja mogu da se pohvale velikim brojem žurki na kojima nastupaju, kao i zapaljivom atmosferom koju prave na istim. Masai “ratnici” čine jednu uspešnu ekipu, a to su Danijel Čehranov, Vuk Smiljanić, Kimi i Zwein (Nemanja Tankosić I Nenad Jovanović).

Danijel Čehranov je momak koji se već dugi niz godina bavi DJ-ingom kao i produkcijom. Završio je fakultet za produkciju te su vam možda poznate neke od njegovih do sada izdatih traka: Stay mine, In my dreams, Alive. U njegovim setovima dominira deep house zvuk uz sexy vokale i masan bassline.

Kid Kimi je za vrlo kratko vreme zaradio ozbiljnu reputaciju medju publikom i svojim kolegama, iako mu je tek 24. godine. Pravi underground DJ, nikad ne propušta priliku da oduševi prisutne svojim izborom traka. Svoju karijeru je započeo pre nekoliko godina i do sada svirao sa Oxiom, Eric Cloutier-om i Andre Olive-om i mnogim drugim.

Vuk Smiljanić, dečko koji se pored mixovanja bavi produkcijom muzike i na njega je veliki uticaj imala hip hop muzika. Kao DJ radio je zajedno sa Kevinom Sandersonom, Butchom, Detroit Swindlom, Traumerom, Tuccillom. Ove godine je izdao traku za Mad Mole Music pod nazivom “Come baby come”.

ZWEIN dvojac čine Nemanja Tankosić I Nenad Jovanović. Kao i ostatak ekipe rezidenti su kluba The Tube, gde ih najčešće možete čuti. Prošle sezone pokrenuli su i novi koncept žurki pod nazivom “Infinity” u sklopu kojih su nastupala svetska imena klabing scene kao što su Guy J, Eelke Kleijn i D nox i Beckers.

Rhadow nastupa u klubu The Tube


Poznati rumunski producent i DJ Rhadow predstaviće se ljubiteljima klabinga u subotu 10.oktobra u Tjubu. Pored njega nastupiće Nemax Jackmill sa Kristijanom Petrovskim, pod nazivom “Alternativa”, i Petar Cvetković. Karte će se prodavati na ulazu u klub i koštaće 300 dinara do ponoći, a kasnije 500 dinara.

Remus Radu aka Rhadow započeo je karijeru 2009.godine i od tada ne prestaje da oduševljava svojom muzikom publiku i producente širom sveta. Tokom godina njegova karijera išla je uzlaznom putanjom, te se danas može pohvaliti činjenicom da je izdao preko 50 izdatih traka poznate lejblove kao što su Cadenza Records, Get Physical i Sintope.

Već sa 22. godine bio je pozvan da nastupa u mnogim svetskim klubovima o kojima neki DJ-evi mogu samo da sanjaju, a njegov odnos prema muzici doneo mu je veliko poštovanje od strane muzičara, menadzera i vlasnika klubova.

Remus se ne ograničava na jedan stil kada je muzika u pitanju. Dok producira house, deep house, tech house, sve njegove trake imaju nešto zajedničko, te na kraju čine jedan prepoznatljiv zvuk.

Alternativu predstavljaju Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski. Dva mlada momka, koji se već duže vreme bave DJ-ingom, skupili su hrabrosti i stvorili novi koncept žurki u prestonici. Za vrlo kratak period publika i njihove kolege prepoznali su autentičnost njihovog pogleda na klabing, te se danas se mogu pohvaliti upešnošću žurki na kojima su svirali.

Petar Cvetković je od ranije poznat i pod imenima Dirty Cover kojim je imao izdanja za etikete Plastic City, Acilectro, Soul Industries… Na njegovim materijalima danas stoji pečat renomiranih tech-house i deep house izdavačkih kuća, dok u medjuvremenu postaje stalni član Happy People organizacije. Radio sa mnogim stranim DJ-evima koji su gostovali u Srbiji medju kojima su Oxia, Terry Lee Brown i mnogi drugi.

 

 

Text: Iva Arifaj

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor