Sjajna Kristina Lalić dolazi u Novi Pazar!

 

Sjajna techno dama Kristina Lalić dolazi u poznati klub Tvrdjava u Novom Pazaru da publiku dovede u totalnu ekstazu

Rođena 1981.god preselila se iz Kanade za Beograd. Muzika je bila njena ljubav i strast od malih nogu. Odrastanje u muzičkoj porodici okružena različitim žanrovima muzike u ranim 90-tim Kristina se zaljubila u elektronsku muzičku scenu i Dj-ing.

Pored svog rada na televiziji kao organizator produkcije Kristina počinje da radi kao tonac i muzički urednik na regionalnoj radio stanici. Ideja za njenu sopstvenu radio emisiju realizovana je u septembru 2005.god postavši autor i voditelj emisije “Belgrade Clubbing” predstavljajući izdanja različitih žanrova elektronske muzike, DJ-intervjua i informacije o klaberskom životu u BG-u. “Belgrade Clubbing” stekao je regionalnu slavu. Odlučivši se da nakon svake emitovane emisije napravi mix pod imenom “Essential Tracks of the Week” sa podržanim trakama nakon određenog vremena stiče i internacionalne slušaoce. Emisija je uspešno emitovana do septembra 2010.god kada je Kristina odlučila da se fokusira na DJ-ing i preuzme prve korake u ptodukciji. Njeno aktivno uključivanje u elektronskoj muzičkoj sceni započela je 2009.god. U Bg-u.

Radeći DJ setove u lokalnim klubovima širom grada. Njeni prvi mixevi emitovani su na Frisky i Proton radiju gde su usledila i mnoga gostovanja. Jedan od njenih prvih izdanja bila je na Noobish Recordsu 2008. Dinamika njenog muzičkog uticaja predstavlja više underground osećaj, naglašavajući različita raspoloženja i ideje sa kojima Kristina može da kreira. Njena izdanja našla su se na lejblovima kao što su Naked Lunch, Gain Records, Start Records. U poslednjih nekoliko god. predstavljajuci svoj stil modernog techna, prihvaćena je od strane fanova.

Ta refleksija studijskog rada i strastvenih setova dovelo je do toga da radi na već poznatim mestima,partijima,klubovima i festivalima zajedno sa talentovanim i cenjenim DJ-evima kao što su: Ambivalent, Shinedoe, Anja Schneider, Richie Hawtin, Luigi Madonna, Cristian Varela, Len Faki i mnogi drugi. Kristini setovi su energični sa jedinstvenim stilom i tehnikom kombinujući Detroit, minimal i groovy techno. Ovaj sirovi čisti Producer/DJ talenat i strastvenost za muziku Vas neće ostaviti mirnim.

NE PROPUSTITE TECHNO SPEKTAKL O KOME SE VEĆ PRIČA.

I ♥ TECHNO

LINE UP:

> Alexandar Shek Ilich / Revolove Elektronika / 
(Kosovska Mitrovica )

> KRISTINA LALIĆ / / Naked Lunch / Gain Records / /

http://www.kristinalalic.com/
https://www.facebook.com/kristinalalicofficial/info/?tab=page_info
https://soundcloud.com/kristinalalic
https://www.mixcloud.com/kristina/

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor