Sjajne tri žurke i after u klubu KPTM!

 

Klub KPTM nastavlja sa sjajnim programom uz novi koncept žurki Party@4. Nakon brojnih sjajnih izvođača i vrhunskih DJ-eva, u dobro poznatoj atmosferi u subotu 26. marta, od 4 sata ujutru, imaćemo priliku da čujemo tandem koji je domaću publiku odavno kupio, a u pitanju su Marko Vuković i jedinstvena Joma Maja.

Ovaj legendarni duo više puta je pokazao svoje magijske veštine za DJ pultom, a njihovo iskustvo i vajb koji imaju sa publikom, klabarima je već odavno poznat. Spremite se da vas Marko i Joma Maja oduvaju još jednim vrhunskim setom u sjajnoj atmosferi kluba KPTM.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde

U nedelju, 27. marta, takođe od 4 sata ujutru, fantastični duo koji beogradski klaberi toliko vole, Mancha i Mark Panic potrudiće se da nam i ovo nedeljno jutro ulepšaju, a po svemu sudeći, ovog puta dancefloor će goreti!

Sve one koje celonoćni provod nije sasvim zadovoljio, očekuje i jedno posebno iznenađenje, a u pitanju je autobus koji će sve zainteresovane posetioce prevoziti iz pravca Savamale, pa sve do druge dimenzije gde za DJ pultom nastaje magija.

Ukrcavanje u autobus počinje od 5:15, a trajaće do 5:45. Broj mesta je ograničen, pa bi zbog toga neophodno da dođete na vreme.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Ulaz za oba događaja je do 5 sati besplatan, a nakon toga će se naplaćivati 300 rsd.

A u PETAK 25.03. će biti održana:

BEGE FANK FLOJD ŽURKA – Od 23h (ulaz 200 rsd)

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde

 

 

Avatar photo

Autor: Igor