Sjajni DJ TRIO Casa Del Deep u Novom Sadu!

 

U petak 13. februara, novosadski kulturni centar „Utopia“ ugostiće hrvatski DJ trio „Casa Del Deep“. Istinski ljubitelji deep house, house i techno zvuka teško da će propustiti ovu žurku.

Iza imena “Casa Del Deep” stoje Yesh, Jan Kinčl Zero i Pips koji svaki iza sebe ima već više od decenije iskustva kroz razne projekte. Uz mnogobrojne klupske i festivalske nastupe u regionu i šire, stejdž su delili sa izvođačima kao što su Jeff Mills, Derrick May, Luke Slater, Gentleman & The Evolution, Coldcut, DJ Craze, Krafty Kuts, Deekline, Soul Of Man, Jessie Ware, Lee „Scratch“ Perry, Erol Alkan, Marky, Noisia, Sigma, Gorgon City, Redlight, Plastician, Jack Beats i mnogi drugi. Kroz „Casa Del Deep“ oni ispoljavaju svoju iskrenu ljubav prema 4×4 zvuku, a u tome im se ponekad, kao i ovom prilikom, pridružuje i ekstraktovac Novell. Kao domaća podrška nastupiće Dovlaman.

Najfiniji muzički sadržaj tokom sezone prezentovali su plesačima u Zagrebu, Osijeku i Rijeci kroz 8 dosadašnjih izdanja, a po prvi put kao ekipa dolaze i u Novi Sad. Ono na šta vas posebno upozoravaju jeste da je na „Casa Del Deep“ večerima ples obavezan. Spremite se za ozbiljnu dozu techno/house hedonizma i ne propustite potpuno uživanje i jedinstvenu atmosferu koju će vam prirediti ova tri stara lisca hrvatskog clubbing-a.

Ulaz je do ponoći 200 dinara, a posle toga 300 dinara.

Očekujemo vas tamo od 22h, vidimo se!

 

FB event: https://www.facebook.com/events/352937548238745/

Avatar photo

Autor: Igor