BEAT SLAVI RODJENDAN: REZIDENT MUSIC ON-A JOEY DANIEL 17. JUNA U BARUTANI!

 

U subotu 17. juna, povodom pet godina postojanja, Beat porodica ugostiće Music On rezidenta – Joey Daniela, momka koji se proslavio kao zvanični warmup di džej za Marca Carolu!  Ova organizacija koja je od svog nastanka sinonim za dobar provod proslaviće  rodjendan u najurbnanijem kutku Kalemegdana, a da slavlje bude još veće, sarajevski di džej i producent Rub A Dub i beogradski talenat Marko Milutinović takođe će  proslaviti svoj rođendan zajedno sa nama i time još doprineti ovom slavlju.

Joey Daniel je harizmatični momak iz Roterdama sa bazom u Amesterdamu koji je svoj put do uspeha gradio polako ali temeljno i postao ključna ličnost Holandske scene. Njegova produkcija ni malo nije kaskala za njegovim di džej umećem pa je mnogo puta svojim izdanjima osvojio vrh beatoportovih top listi. Danielova karijera kulminirala je 2015. godine kada je postao aktivni član popularne scene Ibice. Iste godine u prestižnu Music On klupsku platformu primio ga je Marco Carola nakon zajedničkog nastupa na otvaranju sezone kluba Amensia. Joey Daniel je već neko vreme u jakom talasu na tech house i techno sceni što pokazuje i njegov veliki angažman u Music On-u.

Prepoznatljivom tech house i tecno zvuku Music On-a kojim će odisati Barutana 17. juna doprineće već pomenuti talentovani Marko Milutinović i Rub A Dub kog su do sad već podržali artisti kao što su Joseph Capriati, Marco Carola, Carl Cox i mnogi drugi.

Povodom ovog malog jubileja, Beat je za prvih 100 posetilaca pripremio posebnu poklon cenu od 690 RSD-a kojom dobijate dve karte po ceni jedne.

Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim-a i Gigstix-a!

 

Avatar photo

Autor: Igor