Sledeće izdanje za Electric Deluxe etiketu potpisuje duo Clouds

 

Sledeće izdanje koje će se naći na etiketi Electric Deluxe, koju vodi Speedy J, biće dostupno u novembru, a potpisuje ga duo Clouds.

Heavy The Eclipse” je drugi album ovog škotskog dua, nakon albuma koji je izašao 2017. godine pod nazivom “HTID” –  “Heaven – Sent Tekno Impakting Dancefloors” ili “Hardcore Till I Die” koji su takođe potpisali za Electric Deluxe etiketu. Album priča priču o Glazgovu koji je 400 godina u budćnosti – “Posle brojnih talasa socijalnog kolapsa, Glazgov, nekada prosperitetni grad koji je bio odličan u industriji trgovine i brodogradilišta, potrčao je u gubitak u bezakonju” –  objašnjavaju čelnici etikete. Rečeno nam je da očekujemo “opustošene i iskrivljene breakbeats zvukove, progonjene oduševljenom i euforičnim bukom, živopisnim i grafičkim refleksijama frakturisane postindustrijske hardcore muzike, kao i trenutke poezije koji nestaju u gustoj predstojećoj magli.”

cloud-electric-deluxe-album-art

Svet je zamišljen i pažljivo razvijen u tesnoj saradnji sa grafičkim dizajnerom David Rudnick-om. Takođe je praćen i web sajtom koji govori celu priču kroz mape i ilustracije.

Album je sniman preko dve nedelje u Speedy J-evom studiju u Roterdamu 2016. godine i biće dostupan 23. novembra, dok na linku ispod možete poslušati traku sa novog albuma pod nazivom “Parkzicht”.

Tracklist

01. Neurealm «After The Fall»
02. Clubber’s Guide To Wreaking Havoc
03. Klaw Dealer, Unterverein 2522
04. DJ MCD «Heavens Tilt Into Darkness»
05. Dark Leviathan Krew
06. Warped Amphetamine Flex
07. Skulcoast
08. Welcome To Lebanon Ark
09. Eclipser
10. Strong Outside «» Onslaught Ash Krew
11. Parkzicht
12. Nachtstorm Hardcore
13. Dedzone «Cold Eye Krew»
14. Skyline «Àrdkaserne To Fantazia»

Izvor: XLR8R

Avatar photo

Autor: Igor