Peter Kuschnereit (poznatiji kao Substance ili DJ Pete) potpisuje sledeće izdanje za Ostgut Ton, “Rise and Shine” će biti njegov prvi solo EP za etiketu koja potiče iza zidina Berghain-a. Ovo će takođe biti Substance-ov prvi EP još od 1998. godine.

 

Peter Kuschnereit (poznatiji kao Substance ili DJ Pete) potpisuje sledeće izdanje za Ostgut Ton. “Rise and Shine” će biti njegov prvi solo EP za etiketu koja potiče iza zidina Berghain-a. Ovo će takođe biti Substance-ov prvi EP još od 1998. godine.

Kuschnereit je odavno poznat kao bitna figura u berlinskoj plesnoj muzici, iako je udobno “leteo ispod međunarodnog radara“. Rođen i odrastao u centralnom okrugu Kreuzberg, gde i dalje živi u istom visokom usponu, ove godine obeležava 30. godišnjicu njegove karijere, što za njega predstavlja odgovarajući trenutak da najavi svoj prvi samostalni EP za Ostgut Ton, nakon prethodnih kompilacija “Fünf” i “Ostgut Ton | Zehn” .

Rečeno nam je da “Rise and Shine“ vidi Kuschnereit-ovu fuziju svoje duboke, industrijske estetike kao Substance sa rezonantnim basom DJ Pete-a.

Tracklist
A1. Rise And Shine
A2. Countdown
A3. Bird Cave
B1. Distance
B2. Cruising

Rise and Shine” će izaći 26. januara na Ostgut Ton-u, na linku ispod možete poslušati “Countdown”, traku koja je idealna za zatvaranje setova, sa kombinacijom raznih zvukova i nemačkim vokalom.

 

O-TON_115_Substance_Artwork_300dpi

Izvor: XLR8R

 

Avatar photo

Autor: Igor